SON DAKİKA



Haber > Magazin > Acun Ilıcalı: Allah herkesten razı olsun!

Acun Ilıcalı: Allah herkesten razı olsun!

22 Temmuz 2016 Cuma - 14:01




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'da bulunan konutunun önünde demokrasi nöbetine katılan Acun Ilıcalı, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı.





FETÖ'nün gerçekleştirdiği hain darbe teşebbüsünün ardından halk, her akşam İstanbul Taksim Meydanı, Ankara Kızılay Meydanı başta olmak üzere, merkezi yerlerde toplanıp hep birlikte demokrasi nöbeti tutuyor.

Dün akşam, olayın en şiddetli şekilde yaşandığı ve onlarca şehit verdiğimiz Boğaz Köprüsü'nde binlerce insan, ellerinde Türk Bayraklarıyla demokrasi yürüyüşü yaparken, bazı ünlü isimler de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'da bulunan konutunun önünde demokrasi nöbetindeydi.

ILICALI: HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Acun Ilıcalı, Arda Turan, Rıdvan Dilmen, Hadise ve Murat Yıldırım gibi isimler, Kısıklı'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara katılırken, Instagram hesapları üzerinden de o anlara ait görüntüleri paylaşmayı ihmal etmediler. Ilıcalı, yakın arkadaşı Hadise ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden paylaşarak, "Zalime karşı dimdik duran, tanklara meydan okuyan, caddeleri dolduran, bu destanın bir parçası olan herkesten Allah razı olsun." ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap