SON DAKİKA



Haber > Magazin > Birlikte veda ettiler

Birlikte veda ettiler

04 Haziran 2015 Perşembe - 11:59




Trabzon Yavuz Selim İlkokulu 4-A ve 4-C sınıfları mezuniyetlerini kutladı.





Park Restaurant’ta yapılan mezuniyet balosu ve kep törenine Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de katıldı.  Renkli ve duygusal görüntülere sahne olan gecede emekliye ayrılan ve öğretmenlik hayatına nokta koyan 4-A sınıfı öğretmeni Abdulkadir Salman son öğrencileriyle vedalaştı. Öğrenciler İlkokula veda edip orta öğrenime adım atarken, yılların eğitimcisi Salman da hem mesleğine hem de öğrencilerine veda etti.

sel

Sunuculuğunu Canan Güven Kalaycı’nın yaptığı geceye katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e öğrenciler büyük sevgi gösterisinde bulundular. Genç yaptığı konuşmada geleceğin mimarları çocukların bu anlamlı dönem sonu merasiminde bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek,“Yavrularımız bugün burada ilköğretimi tamamladılar. Yolları açık olsun. Bundan sonraki hayatlarında hepsine başarılar diliyorum. Hangi mesleği seçerlerse seçsinler, öncelikle kendi şehirlerine ve ülkelerine hayırlı evlatlar olsunlar” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap