SON DAKİKA



Haber > Magazin > Güvenlik önlemleri arttırılacak

Güvenlik önlemleri arttırılacak

08 Temmuz 2016 Cuma - 20:24




Bu yıl 655’incisi düzenlenecek olan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde, yaşanan terör olayları sonrası geniş güvenlik önlemleri alınacak.





Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bu yıl 655’incisi düzenlenecek olan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde, güvenlik tedbirlerinin arttırılacağını söyledi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 18-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri haftasından, festival alanına girişi sağlayan iki köprünün girişlerine koyulacak güvenlik kapısıyla emniyet önlemlerinin arttırılacağını belirtti.

Gürkan, özellikle son zamanlarda yaşanan terör olayları çerçevesinde Kırkpınar’da da güvenlik önlemlerinin arttırılacağın belirterek, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güreşlerin yapıldığı tarihi yarımadaya girişi sağlayan iki köprünün girişine güvenlik kapısı koyacaklarını söyledi.

"KÖPRÜ GİRİŞLERİNDE GÜVENLİK KAPISI OLUŞTURULACAK"

Gürkan, bu yıl Kırkpınar’ın geçtiğimiz yıllara göre daha güzel geçeceğine inandığını belirterek, son dönemde yaşanan terör olaylarına da değindi. Kırkpınar’da da bu gibi olayların olmaması için önemlerin alındığına dikkat çeken Gürkan, "İnşallah hem Kırkpınar’da hem de ülkemizde bir olay olmadan hayatımıza devam ederiz. Kırkpınar için Edirne Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığımızla birlikte uzun süredir çalışma içerisindeyiz. Geniş güvenlik önlemleri alacağız. Bir takım tedbirler aldık. Sarayiçi’ne girişler bu yıl kontrollü olacak. Bu durum içeri girişleri biraz yavaşlatacak ama bunu yapmak zorundayız. Tarihi yarım adaya girişi sağlayan iki köprünün girişinde de güvenlik kapıları oluşturulacak. Bu konuda uzman olan emniyetimizin görüşleri çerçevesinde gereken ne varsa yapacağız. Güvenlik güçlerimizin koordinesinde tüm kontroller yapılacak. Biz belediye olarak onların tüm taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Amacımız bir sıkıntı yaşamadan Kırkpınar’ı bitirmek. Ben güzel bir Kırkpınar olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap