SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kuzenlere hain pusu

Kuzenlere hain pusu

15 Nisan 2015 Çarşamba - 18:17




Aksaray merkeze bağlı Susadı ve Göksu köyleri arasındaki yol kenarında Celal Kulak (31) ve amcasının oğlu Muzaffer Kulak (27) pompalı tüfekle öldürülm





Yolunu beklediği iki kuzeni otomobilden indirip öldüren Hüseyin B. aranıyor. Zanlı hakkında daha önce de 2 kişiyi öldürmekten yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

Olay yerinden kaçarak kurtulan kuzenlerin akrabası Murat Kulak (25) sigara almak için gittikleri Susadı köyünden dönerken saldırıya uğradıklarını belirterek şunları söyledi: "Önümüzü silahlı biri kesip inmemizi söyledi. Bizim köyden Hüseyin B. olduğunu gördüm. Muzaffer ve Celal'e ateş açınca koşarak kaçtım" dedi.Zanlı Hüseyin B.'nin (57) 2007'de kızını kaçıran Hakan B. ile annesini öldürmekten iki kez müebbet hapse çarptırıldığı, uzun tutukluluk süresi nedeniyle tahliye edildiği ve cezasının onanmasının ardından hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap