SON DAKİKA



Haber > Magazin > O partiden Haluk Levent'e teklif!

O partiden Haluk Levent'e teklif!

27 Ocak 2017 Cuma - 15:11




Sosyal medyadan "Saadet Partisi var ona henüz laf etmedim belki gelir teklifler" şeklinde bir açıklama yapan Haluk Levent'e yanıt Genel Başkan Temel K





Saadet Partisi Genel Başkanı  Temel Karamollaoğlu, belediye konserleriyle ilgili "CHP'yi eleştire eleştire ordan da bittim. Ama  Saadet Partisi var ona henüz laf etmedim belki gelir teklifler" diyen  Haluk Levent'in çağrısını karşılıksız bırakmadı.

"SAADET PARTİSİ'NE HENÜZ LAF ETMEDİM"

Şarkıcı  Haluk Levent  Twitter adresinden, "Zaten konser işi bitti belediyelerde kara listedesin Hayır de gitsin zaten sana hayır demişler" diye yazan takipçisine "CHP'yi eleştire eleştire ordan da bittim. Ama  Saadet Partisi var ona henüz laf etmedim belki gelir teklifler" yanıtını verdi.

GENEL BAŞKAN'DAN YANIT GELDİ


Bu mesajın ardından  Saadet Partisi Genel Başkan  Temel Karamollaoğlu  Twitter adresinden  Haluk Levent'in bu sözlerini alıntıladı ve şunu yazdı: "Haluk bey, biz sizi ülkesine, milletine ve değerlerine bağlı biri olarak biliriz. Bir mensubumuz olarak kabul eder, teklifi zaid buluruz."

Haluk Levent'ten gelen teklife yanıt;

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap