SON DAKİKA



Haber > Magazin > Rus Konsolos'dan açıklama

Rus Konsolos'dan açıklama

05 Eylül 2016 Pazartesi - 14:19




Rusya'dan Antalya'ya ilk charter seferiyle gelen Rusya'nın Antalya Konsolosu Tolstopyatenko, Antalya'nın turistler için güvenli olduğunu aktardı.





Rusya'nın Antalya Konsolosu Aleksandr Tolstopyatenko, Rusya'nın çeşitli birimlerinin temsilcilerinden bir araya gelen komisyonun, Antalya'nın dünyanın diğer turizm merkezlerine göre turistler için gayet güvenli olduğunu doğruladığını açıkladı.

GÜVENLİKTE OLUMLU NOT

Antalya'ya ilk charter seferiyle gelen gazetecilere açıklama yapan Konsolos, heyetin güvenlik için olumlu not verdiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"4 hafta önce Antalya'ya Rusya'nın çeşitli birimlerinin temsilcilerinden oluşan heyet geldi ve havalimanlarından diğer tüm yapılara kadar turistlerin bulundukları noktaların güvenlik koşullarını değerlendirdiler. Heyet, güvenlik konusunda olumlu not verdi. Ülkemizin yönetimi Türkiye'ye charter seferlerinin yeniden başlaması kararını öylesine almadı."

"DİĞER YERLERE GÖRE GÜVENLİ"


Tolstopyatenko ayrıca, "Antalya'da güvenlik düzeyinin yeteri kadar üst düzeyde olduğunu düşünüyorum. Hiç kimse dünyanın hiçbir yerinde %100'lük güvenliği garanti edemez. Fakat diğer bölgelere kıyasla Antalya yeterince güvenli bir yer." sözlerini kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap