SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sanatçılardan DOKA'ya ziyaret

Sanatçılardan DOKA'ya ziyaret

06 Mart 2015 Cuma - 17:12




Trabzon Sanatevi Yürütme Kurulu üyelerinden Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür plaketi.





Trabzon Sanatevi yürütme kurulu başkanı Adnan Taç, yürütme kurulu üyeleri, Kenan Atalay, Fethi Yılmaz ve Haydar Çoruhlu ile birlikte Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret ettiler. 

Trabzon Sanatevi yürütme kurulunun Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterini ziyareti, 2014 yılında gerçekleştirilen 6. Sanat Günlerine verilen teknik destek için teşekkür mahiyetinde oldu. Yapılan ziyarette, Doka Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Trabzon Sanatevi’nin gerçekleştirdiği etkinliklerin Trabzon için önemli olduğunu, kentin nitelikli kültür ve sanat etkinlikleriyle yüzleşmesine öncülük ettiğini söyledi. 

Sanatevi Yürütme Kurulu Başkanı Adnan Taç, Trabzon Sanatevi’nin ulusal ve uluslar arası düzeyde konuklar davet ettiğini, ülkemizin önemli kültür ve sanat insanlarını davet etmek suretiyle yapılan etkinliklerin kalitesini yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.  Adnan Taç konuşmasında, nitelikli işler yapılmasında ekonomik sorun yaşamamak gerektiğini, bunun için yerel yönetimlere ve iş adamlarımıza büyük görevler düştüğünü, basınımızın ise duyarsız kalmaması gerektiğini belirtti. Görüşme sonrasında 6. Sanat Günlerine verilen teknik destekten dolayı Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’a bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap