SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sula ailesinin mutlu günü

Sula ailesinin mutlu günü

10 Mayıs 2016 Salı - 16:17




AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu’nun yeğeni, Kırgızistan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Recep Sula’nın oğlu İdari Hakim Ali Emre Su





Siyaset, adliye, eğitim ve iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı düğün merasiminde genç çiftin nikahını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıydı.

Ankara Sincan’da idari hakim olarak görev yapan Ali Emre Sula, Zorlu Grand Otel’de düzenlenen nikah merasimiyle hayatını güzel meslektaşı Esra Alayurt’la birleştirdi.

Genç çiftin nikahını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıyarken nikah merasimine AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Salih Cora, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık ile siyaset, adliye, eğitim ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, yeğeninin bu mutlu gününe katılanlara teşekkür ederek, “Ailemizin kıymetlisi, 25. dönemde ev arkadaşım, yol arkadaşım, baş danışmanım, meslektaşım, sevgili yeğenim Ali Emre'nin dünyalar güzeli Esra Anayurt ile hayatını birleştirdiği ana kıymetli misafirlerimizle tanıklık ettik. Nikahımıza icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Genç çiftin düğün töreni ise 16 Mayıs 2016 tarihinde Ankara Eryaman’da bulunan Dolphin AVM’deki Wishes Eryaman’da yapılacak.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap