SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar nişanlandı

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar nişanlandı

20 Mart 2016 Pazar - 19:00




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın geçen hafta damadın babasının rahatsızlığı nedeniyle ertelenen nişan töreni bugün gerçek





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın nişan töreni aile arasında düzenlenen sade bir törenle gerçekleştirildi. Tarabya Huber Köşkü'nde geçtiğimiz hafta yapılması planlanan nişan töreni damat adayı Selçuk Bayraktar’ın babası Özdemir Bayraktar'ın kalp rahatsızlığı geçirmesi ve Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılması nedeniyle ertelenmişti.

AİLE ARASINDA

Ankara ve İstanbul’da yaşanan terör saldırıları nedeniyle nişan töreni  Tarabya Huber Köşkü'nde aile arasında gerçekleştirildi. Erdoğan ve Bayraktar ailesinin yakın çevresinin katıldığı törene yaklaşık bir haftadır tedavi gören Özdemir Bayraktar da katıldı. Tören öncesinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Tarabya Huber Köşkü çevresine basın mensupları yaklaştırılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan nişan törenin ardından, Uluslararası Erken Çocukluk Eğitim Kongresi Kapanış Oturumu’na katılmak üzere Huber Köşkü’nden ayrılarak Haliç Kongre Merkezi’ne  geçti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap