SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Ak Parti ile MHP el ele

Ak Parti ile MHP el ele

14 Nisan 2017 Cuma - 09:00








MHP, Beşikdüzü ve Şalpazarı'nda AK Parti'yle birlikte program 'Evet'çalışması yapıyor. Şalpazarı'nın MHP'li Belediye Başkanı Refik Kurukız, "En güçlü 'Evet' Şalpazarı'nda çıkacak. Trabzon rekoru kıracağız" diyor. Bakalım AK Parti'nin Şalpazarı ve Beşikdüzü'nde MHP'yle el ele vererek yaptığı referandum çalışmasından ne sonuç çıkacak? Biz de Beşikdüzü ve Şalpazarı'ndan güçlü bir şekilde 'Evet' çıkacağını tahmin ediyoruz ama Başkan Kurukız'ın dediği gibi Trabzon rekoru kırılacak mı? Bunu da merak ediyoruz.

AĞRI’YA ÖZEL DAVETLİ

Trabzon'da Beşikdüzü ve Of ilçelerinde mitinglerini gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soyludün akşam saatlerinde memleketinden ayrılarak özel uçağıyla Ağrı mitingini gerçekleştirmek üzere Ağrı'ya gitti. Bakan Soylu’nun Ağrı mitingine Trabzon’dan bir de özel davetlisi vardı. Bu isim de Ağrı’da aşiret liderleriyle yakın dostlukları bulunan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu idi. Trabzon Havalimanı’nda Bakan Soylu’yu karşılamaya gelen Başkan Sağıroğlu’nu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bizzat davet ederek ‘Başkanım, gel Ağrı mitingine gidelim’ dediği, Başkan Sağıroğlu’nun da ‘Ne demek sayın bakanım’ cevabını verdiği öğrenildi.

AFİŞLERE KİM BAKAR?

Şehrin muhtelif yerlerine asılan 'Evet' ve 'Hayır' afişleriyle kimler ilgileniyor? Şehrin ana caddelerine, sokaklara, meydanlara, üst geçitlere, bina cephelerine, inşaatlara ve yollardaki aydınlatma direklerine asılan 'Evet' ve 'Hayır'afişlerinin bazıları kendiliğinden, bazıları karşıt görüşlü kişiler tarafından yırtılmış. Tahrip olan bu afişler şehir için hiç hoş görüntü oluşturmuyor. Kötü bir görüntü oluşturan, yırtılan, koparılan bu afişlerin ilgili kurumlar tarafından toplatılması gerekiyor.


MHP GRUBU 'HAYIR'A YAKIN

Ortahisar Belediye Meclisi'ndeki MHP'li üyelerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda 'Hayır'a daha yakın olduklarını görüyoruz. Daha önce partiden ihraç edilen MHP'li üye Ali Sağır'ın zaten 'Hayır'diyeceği kesin gibi... Bunun yanında grup başkanı Davut Çakıroğlu da sosyal medya hesaplarından 'Hayır'ı çağrıştıran paylaşımlar yapıyor. Diğer üyeler İsmail İnan, Nihal Ertem, Ayşe Kabadayı, Derviş Köz ve Mahmut Öksüz'ün de 'Hayır' diyeceğini tahmin ediyoruz. Referandum çalışmalarında AK Parti ile birlikte hareket eden MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birincive ekibi ise 'Evet' diyecek.

SOYLU ŞAHİTLİK YAPACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, fındık ihracatçısı ve Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav'ın oğlunun yarınki nikah töreninde şahitlik yapacak. Referanduma bir gün kala yoğunluğu arasında sosyal sorumluluklarını da ihmal etmeyen Süleyman Soylu, Mehmet Cirav'ın daveti üzerine Ebru-İbrahimçiftinin Novotel'de saat 15.00'de yapılacak nikah törenine katılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap