SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Atalar'ın unutamadığı anısı...

Atalar'ın unutamadığı anısı...

26 Ocak 2017 Perşembe - 09:21








Esiroğlu Eski Belediye Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Atalar uzun yıllar siyaset ve spor camiasının içinde olan bir isimdi. Yirmi yıl belediye başkanlığı görevinde bulunan Atalar, aynı zamanda Trabzonspor sevdalısı bir isim olarak da biliniyordu. Atalar, uzun zamandır sağlık problemlerinden dolayı tedavi görüyor. Atalar, belediye başkanlığı döneminde unutamadığı bir anısını anlattı: “Eski devlet bakanı olan Mehmet Ali Yılmaz'dan Esiroğlu'na spor tesisi yapılması için yardım istedik. Bakanımız, biz Trabzon'a gelmeden sözünü yerine getirdi. Hem de istediğimizden fazla nakdi kaynağı bize gönderdi.” Atalar, siyaset yaptığı dönemlerde herkese elini uzatmış, babacan tavırlarıyla gönüllere girmiştir. Son dönemde sosyal medyayı iyi kullanan Atalar, özellikle ülkemizin sorunlarıyla ilgili görüşlerini buradan dile getiriyor.

BUGÜN TRABZON’DA

Türkiye’yi karış karış arşınlıyor. Bu kez kendi bölgesine geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, bugün Trabzon’a gelip, hafta sonuna kadar Trabzon ve Rize’de bakanlığı ile ilgili çalışmalar yapacak. Konuyla ilgili konuştuğumuz Yıldırımhan, Güneydoğu’da 5 vilayet gezdiklerini, SGK’dan destek alan vatandaşları evlerinde ziyaret ettiklerini belirtti. Yıldırımhan’ın bu yöndeki çalışmaları Bakan Soylu’nun Kürt vatandaşlara güven telkin etmesi gayretiyle örtüşüyor. Terörü yenmenin en büyük adımlarından biri Güneydoğu’daki vatandaşlarımızı yeniden devleti destekleyen noktaya taşımak olduğu da bilinen gerçektir. Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan da bu konuda devlet adına önemli adımlar atıyor.

REFERANDUM KÜSKÜNLERİ DE BARIŞTIRDI

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek halkoylamasına sunulan Anayasa değişikliği paketi siyasi partilerdeki küskünleri bir araya getirdi. CHP eski il ve ilçe kadın kollarında görev yapmış yöneticiler bir araya gelerek 'Hayır' kampanyasını nasıl yürütecekleri üzerinde konuştular. Diğer yandan MHP'de ise 'Evet' diyenler ve 'Hayır' diyenler iki ayrı çatı altında toplandı. Saadet Partisi ise Trabzon'da 'Hayır' kampanyasını ilk başlatan siyasi parti oluyor. Şehri bilboordlarla süsleyen Saadet ‘Hayırda hayır vardır’ sloganıyla bizzat sürecin içerisine katıldı. Saadet'in eski genel başkanları Prof. Dr. Mustafa Kamalak Anayasa Değişikliğine Milli Bakış konferansına katılmak üzere Trabzon’a gelecek. Ve neden 'Hayır' dediklerini anlatacak.


AKSOY KAYIPLARDA!

Anavatan Partisi Trabzon İl Başkanı Fahrettin Aksoy, AK Parti'de siyasete devam eden isimlerden biriydi. 2009 yerel seçimleri öncesinde sürpriz bir şekilde AK Parti saflarına katılarak heyecan yaratan Aksoy daha sonra belediye meclis üyesi ve AK Parti grup başkanvekili olarak görev yaptı. AK Parti'ye katıldıktan sonra Trabzon'da 2009 yerel seçimlerinde çok ciddi katkı sağlayan isimlerden biri olmuştu. Son olarak Ortahisar Belediye Başkanı aday adaylığında kendisini gördüğümüz Aksoy, şimdilerde ortalıkta hiç gözükmüyor. Aksoy, şehirde sevilen bir yüz olmasına rağmen siyasetin cilvesinden ya da vefasızlığından dolayı küsmüş olabilir mi acaba?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap