SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Aydın: B planımız yok

Aydın: B planımız yok

20 Nisan 2017 Perşembe - 17:50








Referandumdan sonra gözler eski bakan Koray Aydın'a çevrilmişti. Mutlaka Aydın'ın da çıkan sonuçlardan sonra konuşacak bir şeyleri vardı diye düşünülüyordu. Ve dün konuştu. Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve MHP Genel Başkan adaylarından Koray Aydın, "Milliyetçi Hareket Partisi bizim baba ocağımız, ana kucağımızdır. Benim ve arkadaşlarımın B planı yoktur. MHP zemininde siyaset yapmak günden güne zorlaşsa da, bu siyasi zemini yakalama sorumluluğu yine bizlerin omuzlarındadır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey hiçbirimize kolay bir başarı vadetmemiştir. Biz ülkücü Türk milliyetçileri olarak bu hüsran tablosu içerisinde rahat olanları rahatsız etmeye devam edeceğiz. MHP tüm asaleti ve kudretiyle mazisi derin ve köklü gönül sarayımızdır. Dirilişimiz muhakkak ki köklerimizdedir. Unutmayalım, eski Dolmabahçe, yeni gecekondudan evladır" dedi.

AK PARTİ'YE REFERANDUM TEŞEKKÜRÜ

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi başta olmak üzere, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Dilekoğlu ile tüm teşkilat mensuplarına teşekkür geldi. Başbakan Binali Yıldırım imzalı mektupta, bütün teşkilat mensuplarına göstermiş oldukları yoğun gayretten ötürü teşekkür edildi. Trabzon'dan yüzde 66,5 'Evet' oyu çıkaran AK Parti büyük bir başarıya imza attı. Trabzon 'Evet' oylarının zirve yaptığı iller arasında yer aldı. AK Parti İl Teşkilatı referandum boyunca arı gibi çalıştı. Bizce de bu teşekkürü çoktan hak ettiler.

SONUÇLARA SAYGI GÖSTERİLMELİ

MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, referandumdan çıkan sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini söyledi. Halkın anayasa değişikliğiyle ilgili son kararı söylediğini belirten Birinci, "Halk son sözü söyleyerek anayasa değişikliğini onayladı. Halk, her zaman en doğru kararı verir. Bu anayasa değişikliğinde de halkımızın en doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Herkes bu sonuca razı olmalı. Türkiye, bundan sonra yönetim sisteminde çok köklü bir değişikliğe gitti. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ülkemize, milletimize hayırlı olsun" diye konuştu.


GÜNGÖR'DEN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, referandum boyunca kıt imkanlara rağmen çok büyük çaba sarf eden teşkilatlara teşekkür etti. Güngör, son derece kısıtlı imkanlara ve baskılara rağmen Anayasa değişikliğinin Türkiye'yi götüreceği noktalar konusunda halka uyarılarda bulunduklarını belirterek, "Anayasa değişikliğinin Türkiye'nin demokratik yapısına zarar vereceğini, toplumsal mutabakatı engelleyeceğini söyledik. Maalesef, terör örgütleriyle sanki aynı safta yer alıyormuşuz gibi bir algı oluşturuldu. Son derece haksız ve gerçek dışı ithamlara, hakaretlere ve saldırılara maruz kaldık. Bu da çalışmalarımızı oldukça engelledi. Buna rağmen yılmadan, sıkıntılara göğüs gererek demokratik mücadelemize devam ettik. Nihayetinde son kararı halkımız verdi. Bundan sonra da mücadelemiz sürecek" ifadelerine yer verdi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap