SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Az buz bir iddia değil

Az buz bir iddia değil

27 Mart 2017 Pazartesi - 07:51








İddia sahibi MHP’li eski Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz. İddia ettiği konu Apo’nun asılmasıyla ilgili. Eski Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz, Eski Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili kendisine sorulan bir soruya şu karşılığı verdi: “Gerçekte Devlet Bahçeli, Apo’yu idamdan kurtaran adamdır. Komisyonda bir tek o dönemin Trabzon milletvekili olan Orhan Bıçakçıoğlu karşı çıkmıştır. Dikkat edilsin, Devlet Bahçeli kırılma noktalarında Türkiye ve Türk devletinin menfaatlerinin yanında yer almıyor.” Şu zamanda, şu günde ortaya konulan iddia az buz bir iddia değil. Mutlatka Öksüz’ün iddia ettiği ve yaşanan olay, bir muhatap bulacaktır. Bakalım Öksüz’ün Bahçeli ile ilgili ortaya koyduğu iddia nasıl cevap bulacak? Bizler de herkez gibi meraktayız.

SOYLU’NUN CORA ESPRİSİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Konuşmalarında referandumla ilgili önemli konulara değinen Soylu bir ara AK Parti Trabzon Milletvekiil Salih Cora’ya esprili bir dille gönderme yaptı. Soylu, Cora’ya seslenerek “Salih, Şalpazarı’nda yüzde 90 oy gelmezse sakın Ankara’ya gelme” dedi. Ve sonrasında Cora’ya övgü dizdi. Öyle görülüyor ki Bakan Soylu’nun gözünden de Salih Cora’nın sahada yaptığı çalışmalar kaçmamış. Soylu’ya Şalpazarı ilçesini ziyaretinde AK Parti milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ve İl Başkanı Haydar Revi eşlik etti.

PEKŞEN’İN İKNA KABİLİYETİ

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Karadeniz bölgesini adım adım geziyor. Bir bakıyorsunuz Ordu’da, bir bakıyorsunuz Rize’de vatandaşlarla bir araya gelmiş. Dur durak demeden yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor Pekşen. Önceki gün Giresun’da vatandaşlarla bir araya gelen Pekşen, Karadeniz bölgesinin, bu kez iktidara gerekli dersi vereceğini söylerken, referanduma sunulan 18 maddeyi çok iyi okumaları gerektiğini belirtti. Maddeleri iyi okuyup iyi inceleyenlerin referandumda evet demelerinin mümkün olmadığını vurgulayan Haluk Pekşen, hukukçu kimliğini de kullanarak, bu maddeleri vatandaşlara anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalışıyor. Bunu da başardığı bize gelen bilgiler arasında. CHP’nin bölgede en önemli ismi milletvekili Haluk Pekşen’dir. İkna kabiliyeti yüksek olan Pekşen’in kararsızların üzerinde de önemli etken olduğu söyleniyor.


DİŞ HASTANESİ’NDE AKSAYAN NE?

Cuma günü arkadaşlarımızın birisinin yolu Trabzon Yenimahalle’deki Diş Hastanesi ile kesişti. Dişi için gittiği hastanede yaşadıklarını anlattı bizlere. Hastanenin güzel yapıldığını, her tarafının pırıl pırıl olduğunu söyleyen arkadaşımız, ihtiyacı giderir mi diye sorarsınız, böyle hizmetle mümkün olmadığını söyledi bize. Belki hizmette aksaklık, eksiklik yapılıyordur. Mutlaka bunlar zaman içerisinde giderilir diye düşünüyoruz. Ancak yaşanan olumsuzlukların önü bir an önce alınmazsa sorunun daha çok büyüyeceğini bilenlerdeniz. Bizler buradan yetkili ve hastanede etkili olan isimleri uyaralım. Bakın bizim arkadaşımız bir başkaları gibi ön yargılı değildir. Yaşadığı neyse onu anlatmıştır bize. Biz yine de eksik ve aksayan konular için fazla teferruata girmek istemiyoruz. Yine de uyarımızı yapalım dedik.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap