SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Bakan Soylu'nun duyarlılığı

Bakan Soylu'nun duyarlılığı

23 Ocak 2017 Pazartesi - 08:20








Trabzon Lisesi'nin efsane Edebiyat Öğretmeni Sebahat Ülker'in cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Dün öğle saatlerinde havayolu ile Trabzon'a gelen Bakan Soylu ilk olarak, 97 yaşında vefat eden Trabzon Lisesi edebiyat öğretmenlerinden Sebahat Ülker'in İskenderpaşa Camii'ndeki cenaze törenine katıldı. Daha sonra 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’na geçerek burada 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen 'Veteranlar Hentbol Turnuvası'na katılan Bakan Soylu, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı.

Soylu burada gösterdiği sporcu performansıyla büyük alkış aldı.Yoğun programına rağmen, Sebahat öğretmenin cenazesi ile veteranların düzenlediği hentbol turnuvasına katılan Bakan Soylu'ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Hatta kiminle konuşmuşsak Süleyman Soylu için "Tam anlamıyla bakanlık yapıyor, hakkını da fazlasıyla veriyor" dedi.

KAR SOĞUK DEMEDEN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan hafta sonunu güneydoğu illerimizde geçirdi. Yıldırımhan bakanlık adına güneydoğu illerimizde önemli çalışmalar yaptı ve bu çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı. Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan'ın üretken ve projeci olduğunu kendisini yakınen tanıyanlar ve kendisiyle çalışanlar iyi bilirler. Belli ki Yıldırımhan, üretkenliği ve projeciliğini de temsil ettiği bakanlıkta devam ettiriyor. Herkesin dışarı çıkmaya imtina ettiği bu Kış kıyamette Yıldırımhan iş başında.

VAR MI HAYATA GEÇEN BİR İŞ?


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na çok yakın bir isim, odayla ilgili açtı ağzını yumdu gözünü. Her ziyaretimize gelişinde bizlere, "TTSO ile ilgili söylediklerimizi neden yazmıyorsunuz?" diye oldukça sitem ediyor. Bu kez kendisine "Söyle bakalım TTSO'da ne var ki veya neler oluyor ki biz yazmıyoruz" dedik. "Neler olmuyor ki? Anlattıklarımı yazmaya kalkarsanız sayfalar yetmez ama ben yine de bu işi bir soruyla gidereyim" dedi.

Sorusu şöyleydi: "TTSO sürekli yurt dışı seyahatleri yapıyor, iş bağlantılarından, karşılıklı iş vaatlerinden bahsedip dururlar. Bu zamana kadar hiç gördünüz mü, hiç şahit oldunuz mu bir tane karşılıklı yapılan iş bağlantısına veya ortak yapılması düşünülen bir işe? Biz göremedik, gören varsa bizlere de söylesin. TTSO'nun dış sehayatleri sadece gezi maksatlıdır." O ismin bize söyledikleri bunlar. Kendisine cevap verecek olan da TTSO'dur. Bekliyoruz efendim verecek olduğunuz cevabı.

İDDİALAR ÖNEMLİ

Hemen belirtelim elimizde yazacaklarımız için yeterli derecede argüman var. Biz de gelen bu argümanları şimdilik yayınlamayı düşünmüyoruz. Yeri ve zamanı gelince elbette yayınlayacağız. Ortaya koyulan iddiaların biraz daha olgunlaşmasını bekliyoruz.

Evet, elimizde olan argümanlarda ve bizlere iddia olarak verilen bilgi ve belgelerde Karayolları ile, dolayısıyla Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş'la ilgili öylesine iddialar var ki, açıkçası o iddialar yenilir yutulur cinsten değil. Biraz daha sabır istiyoruz sizlerden.


VATANDAŞIN KENDİSİ Mİ ÇÖZECEK?

Bir okuyucumuz aradı, şikayeti olduğunu bizlere söyledi. Şikayetinin ne olduğunu kendisine yönelttik. Bakın okuyucumuz bizlere neler söyledi: "Akçaabat Belediyesine bin defa şikayet etmemize rağmen, Söğütlü'de yaya kaldırımlarına çekilen araçlara hiçbir müdahale yapmıyorlar. Telefonla arıyoruz, 'zabıtamız yetersiz' diyorlar. Allah aşkına Söğütlü ve Akçaabat bu kadar mı sahipsiz? Yetkililer çözüm üretmeyecekler de ne yapacaklar? Böyle bir mazeret olabilir mi? Ne demek zabıta yetersiz? O zaman herkes kafasına göre takılsın!" Okucumuzun söyledikleri bunlar. Ancak Akçaabat Belediyesinden aldığı cevap çok ilginç! Ne demek 'zabıtamız yetersiz'? Böyle mazeretlerle vatandaşın devlete olan güvenini ne olur sarsmayın! Yani 'biz o sorunu çözemiyoruz, siz nasıl çözerseniz çözün'e mi getirilmek isteniyor?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap