SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Çebi'ye Bakan teşekkürü

Çebi'ye Bakan teşekkürü

09 Mayıs 2017 Salı - 09:11








Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Araklı ilçesini her alanda marka yapmak adına göreve geldiği günden bu yana her kapıyı çalan bir belediye başkanı. Başkan Çebi hafta sonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ve Trabzon milletvekillerini Araklı ilçesinde ağırladı. Araklı Belediyesinde misafirlerini ağırlayan Başkan Çebi burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Turup mevkiinde turizm alanı için önemini ve Turizm Haftası etkinliklerinin yapıldığı Pazarcık mevkii, şifalı Acısu bölgesinin önemini aktardı. Araklı ilçesinde turizm adına Başkan Cebi’nin verdiği mücadele biliniyor. Recep Çebi Araklı’nın geleceğinde en büyük katkıyı turizmin yapacağını da söylüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu referandum sonuçları ve hizmetlerinden ötürü Başkan Çebi’ye teşekkür etti.

CHP, TRABZON'DA BİRLİK VAR

Referandum sürecinin ardından CHP’de tartışmalar başladı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konumu tartışılmaya açıldı. İlk önce CHP Milletvekili Fikri Sağlar, daha sonra Muharrem İnce'nin olağanüstü kongre çağrıları CHP'yi çalkantılı bir sürece soktu. Son olarak Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke'nin istifası bir anda dikkatleri parti üzerinde topladı. Buna karşılık CHP Trabzon İl Teşkilatı'ndan yapılan sağduyulu açıklamalar birbirini takip ediyor. Eski İl Başkanı Güzide Uzun bile ortalığı velveleye verenlere sert çıktı. Uzun, sosyal medya hesabında hırs ve egoları yüzünden CHP'yi tartışmaların odağı haline getirenlere sert eleştiriler yöneltti ve yapılan tartışmaların, kongre çağrılarının yersiz olduğunu söyledi. Şu anki İl Başkanı Turgay Güngör'ün birlik ve beraberlik çağrıları yaparak sağduyulu davrandığına şahit oluyoruz. Maalesef, CHP Trabzon'daki birlik görüntüsü partinin genel merkezinde yok.

SAADET PARTİSİ HER YERDE

Referandum sürecinde ve sonrasında sağduyulu ve yapıcı çağrıları ile halkın gönlünde taht kuran Saadet Partisi'nde hareketlilik göze çarpıyor. Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, ülkenin asıl meselelerine odaklanılması gerektiğini, yapay tartışmalardan, suni gündemlerden uzaklaşılması gerektiğini söyledi. Diğer taraftan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da medyada kendisiyle yapılan röportajlarda Türkiye'nin kamplaşma ortamından hızla uzaklaşması gerektiğine dikkat çekiyor. Ekonominin zor durumda olduğunu, üretime dayalı değil tüketime dayalı ekonomi modeli uygulandığını dile getiren Karamollaoğlu, diğer yandan Türkiye'nin iç ve dış borç miktarının ve faiz ödemelerinin sürdürülebilir olmaktan çıktığına dikkat çekiyor. Karamollaoğlu'nun vakar, ılımlı, kucaklayıcı, sağduyulu ve yapıcı üslubu her kesimden insanın saygısını ve beğenisini kazanıyor.


YAMAN BASINLA BULUŞACAK

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman bugün basın toplantısı düzenleyecek. Yaman, Vergi Dairesi’nde saat 10.30’da basın mensupları ile bir araya gelecek. Yaman’ın vergi borçları ile ilgili bilgilendirme yapacağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap