SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > CHP’de kongre heyecan

CHP’de kongre heyecan

17 Mayıs 2017 Çarşamba - 09:05








Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Başkanlığı için kulisler başladı. Mevcut İl Başkanı Turgay Güngör partinin her kademesi tarafından sevilen ve sayılan bir isim. Uzlaşmacı kültürü ve düzgün üslubu ile partili partisiz herkesin beğenisini kazanan Turgay Güngör’ün bir dönem daha il başkanı olacağı konuşuluyor. Güngör’ün karşısına ise partinin önemli isimlerinden Faruk Alpşanlı’nın adaylığı konuşuluyor. Yine bir dönem partide meclis üyeliği yapan Ömer Dayı’ya bir kısım partililerin aday olması için telkinde bulunduğu ifade ediliyor. Bu süreçte önemli isimlerinden eski İl Başkanı Necip Yıldız’ın nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu. Bir önceki dönem İl Başkanlığı yapan Güzide Uzun’un da İl Başkanlığı için çalışmalara yeniden başladı. Bakalım CHP’de önümüzdeki günlerde süreç ne yönde gelişecek.

YERLER İZMARİT DOLU

Dünyanın en çok sigara içilen ülkeleri arasında yer alan Türkiye’de izmaritler sokaklara atılıyor. Maalesef, Trabzon’da da durum aynı. Parklarımız, sokaklar, caddeler izmaritlerle dolu. İnsanlar sigara içmek dışarı çıktıklarında büyük bir vurdumduymazlıkla izmaritlerini sokaklara atıyorlar. Hastanelerde, okullarda, askeriyede, karakollarda ve diğer kamu kurumlarında bile durum aynı. Hiçbir medeni ülkeye yakışmayacak şekilde izmaritleri yerlere atıyoruz. Sigara içerek havayı kirlettikleri yetmedikleri gibi bir de izmaritlerini sokaklara atarak çevreyi kirletiyorlar. Sanki sigara izmariti çöp değilmiş gibi bir algı var. Ya da nasıl olsa çöpçüler süpürürler diye vatandaşlarımız rahatlıkla izmaritlerini kaldırımlara atabiliyorlar. Halbuki izmaritin diğer atık malzemelerden ya da çöplerden hiçbir farkı yok. Buradan uyarıyoruz. Lütfen izmaritleri ya da başka atıkları yerlere atmayalım. Çevremizi temiz tutalım.

HACISALİHOĞLU HER YERDE

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, hemen her projede etkin rol almaya devam ediyor. Yarın da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yürüttüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, İŞKUR  ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü ile Mesleki Yeterliliğin Yaygınlaştırılması” konulu toplantıda yer alacak olan Hacısalihoğlu, üyeleri bu toplantıya davet etti. Yürüttüğü ve katılım gösterdiği projelerle hem Trabzon’un adını duyurması hem de ekonomisine katkı sağlaması açısından büyük işler başaran Hacısalihoğlu’nun bu başarısı yadsınamaz.


TRABZON LİSESİ 130 YAŞINDA

Trabzon’un adıyla özdeşleşmiş ve Türkiye açısından birçok başarılı insanın yetiştirilmiş olduğu Trabzon Lisesi kuruluşunun ardından 130. yılını doldurdu. Trabzon Lisesi’nin 130. kuruluş yıldönümü nedeniyle 19.05.2017 tarihinde Cuma günü saat 19:30’da Nene Hatun Göksu Restoran Çankaya/ Ankara adresinde Trabzon Vakfı tarafından bir buluşma gerçekleştirilecek. Buluşmaya tarihi boyunca Trabzon Lisesi’nde yer alan öğretmen ve öğrenciler katılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap