SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Cora Münih-Lyon hattında

Cora Münih-Lyon hattında

11 Nisan 2017 Salı - 18:04








Dur durak demeden koşuyor. Kah Trabzon'da, kah Ankara'da, kah Trabzon'un ilçelerinde... Şimdi ise Münih ve Lyon'da. AK Parti Milletvekili Salih Cora, YSK temsilcisi olarak YSK tarafından Türk vatandaşlarının Münih ve Lyon'da oy kullandıkları sandıklar için görevlendirildi. Cora bugün ise Türkiye'de olacak. Referandum süresince gitmedik yer, çalmadık kapı bırakmayan Cora referandum yasakları başlayana kadar çalışmalarını Trabzon'da sürdürecek.

AKTÜRK'ÜN BAŞARISI

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk, Türkiye'nin dört bir yanından muhtarları topladı. Bekir Aktürk ile Doğu Anadolu, Güney Doğu Anadolu ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu genel başkanları Trabzon'da bir araya geldiler. "Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünün korunması için ne gerekiyorsa yapacağız" diyen muhtarlar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da yapmış olduğu başarılı operasyonlar nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

O MAHALLE EYLEM HAZIRLIĞINDA

Trabzon'un Çukurçayır Mahallesi sakinlerinden Ercan Kurt, "4 aydır yolumuz kapalı, burayla kimse ilgilenmiyor" diye dert yanıyor. Hiçbir yetkilinin kendileriyle ilgilenmediğinden yakınan Kurt, "Bugünden sonra ne gerekiyorsa yapacağız. Gerekirse eylem yapacağız. Şehrin göbeğinde bir yol 4 ay kapalı olur mu? Neymiş, müteahhit ev yaparken yol çöktü. Kimse denetleme yapmıyor. Gidiyoruz belediyeye, bize bina denetimini Ortahisar Belediyesi yapıyor, diyorlar. Ortahisar kontrol edecek, diyorlar. Ama yol Büyükşehir ağında yer alıyor. Maalesef müteahhit korunuyor. Vatandaş ise ızdırap çekiyor" dedi


METEOROLOJİ'DEN ZİRAİ DON UYARISI

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin iç kesimleri için Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından zirai don uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, "Bölgemizin iç kesimlerinde hafif, zaman zaman orta kuvvette, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olmak üzere zirai don beklendiğinden zirai faaliyetlerle uğraşan üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.

VATANDAŞIN MOTOSİKLET İSYANI!

Uzun Sokak, Kemeraltı ve Taşbaşı esnafı motosikletli kuryelerden şikayet ediyor. Yaya trafiğinin çok yoğun olduğu bu caddelerde siparişleri yetiştirmek için acele eden kuryeler vatandaşları zor duruma sokuyor. Günün her saatinde çok kalabalık olan ve alışverişin kalbinin attığı bu caddelerde bu duruma çeki düzen verilmesi gerekiyor. Emniyet ve zabıtanın bu caddelerde sık sık denetim yapması kaçınılmaz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap