SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Cumhurbaşkanı memnun ayrıldı

Cumhurbaşkanı memnun ayrıldı

06 Nisan 2017 Perşembe - 08:05








Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 3 Nisan'da Trabzon'da gerçekleştirdiği kalabalık mitingden memnun kaldığı bildirildi. Resmi rakamlara göre, 60 kişinin katıldığı miting Cumhurbaşkanı Erdoğan için moral kaynağı olmuş. Cumhurbaşkanı miting için çaba sarf eden hem il teşkilatına hem de milletvekillerine teşekkür etmiş.

ERDOĞAN-GENÇ DİYALOĞU

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 3 Nisan günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Trabzon Havalimanı'nda karşılayanlar arasındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan uçaktan indikten sonra, kendisini karşılamaya gelen pek çok kişiyle tokalaştı, hal ve hatırlarını sordu. Cumhurbaşkanı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'le konuşmasının yanında onunla kısa süreliğine de sohbet etti. Cumhurbaşkanı'nın Başkan Genç'e Ortahisar'dan güçlü bir evet beklediğini ifade ettiği söylendi. Genç'ten bir an olsun sahayı boş bırakmamasını isteyen Erdoğan, netice itibarıyla Trabzon'dan mutlu bir şekilde ayrıldı. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın ilişkiler kuran Genç'in bundan sonraki siyasi yol haritası bakalım nasıl şekillenecek?

İLÇE BAŞKANLARININ TEPKİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi AK Parti ilçe başkanları mitingin kalabalık olması için büyük emek sarf ettiler. Dün, Meydan Parkı'nda karşılaştığımız ilçe başkanları, Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un talimatıyla kendilerinin miting alanına alınmasına oldukça üzüldüklerini belirterek, "İlçe başkanları olarak bizler bunca emek verdik. Reisimizin bulunduğu alanda biz de olmak isterdik. Bize verilebilecek en büyük hediye Cumhurbaşkanımızla yan yana olabilmekti. Ama Valiliğimiz tarafından hazırlanan protokol listesinde bizler yoktuk. Bu durum bizleri doğrusu çok üzdü" diye konuştular.


ALTUNBAŞ, SINAVI BARIŞIYLA GEÇTİ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, referandum sürecinde AK Parti'nin sahada en etkin isimlerinden biri. Cumhurbaşkanı'nın mitingine Ortahisarlıların katılması için ne gerekiyorsa yaptı. Alanın dolması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Gençile ilçeyi karış karış gezen Altunbaş vatandaşların takdiriyle karşılaşıyor. Altunbaş'ın ve Başkan Genç'in bugüne kadar referandum çalışmalarında oldukça başarılı bir sınav verdiğini söyleyebiliriz.

MEYDAN ESNAFINDAN ŞİKAYET VAR

Trabzon Meydan Parkı, yenilendikten sonra şehrin cazibe merkezi haline geldi. Fakat lokanta ve restoran çalışanları adeta simsar gibi hareket ederek parka gezintiye gelen turistleri rahatsız ediyor. Meydan'dan geçen vatandaşların kolundan tutarcasına 'buyrun, buyrun' sözleri hem turistler hem de vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Vatandaşlar, Valilikten ve Belediyeden bu konuya bir el uzatmasını istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap