SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Demiryolu müjdesi

Demiryolu müjdesi

04 Nisan 2017 Salı - 08:17








Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitingine eşlik eden bakanlar çeşitli müjdeleri sıraladı. İlk olarak kürsüye çıkan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, demiryolu konusuna değindi. Bakan Arslan, “Cumhurbaşkanımızın kesin talimatı var. Karadeniz’i demiryoluyla İç Anadolu’ya bağlayacağız. Bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız olduğu sürece bizler çok sahil yolu, çok Akyazı Tüneli, çok Zigana Tüneli yaparız” dedi. Arslan’ın bu müjdesi mitinge katılan vatandaşlar tarafından coşkuyla alkışlandı.

YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ

Bakan Arslan’dan sonra kürsüye çıkan Spor Bakanı Çağatay Kılıç, “Sizlere Türkiye’nin en iyi statlarından birini yaptık. Akyazı stadı siz değerli Trabzonlulara hayırlı uğurlu olsun. Bizler bu yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Devam ederken önümüzdeki süreçte önümüzü kesmeye çalışanlara 16 Nisan’da tokat niteliğinde bir cevap vereceğinizden hiçbir şüphemiz yok” dedi.

DOĞALGAZA KAVUŞACAĞIZ

Ulaştırma ve Spor bakanlarının ardından kürsüye çıkan Trabzon’un öz evladı Berat Albayrak, verdiği ilk müjdede büyük bir alkışı hak etmedi diyemeyiz. Bakan Albayrak, Trabzon’un birçok ilçesinin bu yıl sonuna kadar, Beşikdüzü ve Vakfıkebir’in ise 2 yıl sonra doğalgaza kavuşacağını müjdeledi. Bakanın bu müjdesinin ardından mitinge katılan vatandaşlar büyük bir coşku yaşadı.


GEREKEN DERSİ VERECEĞİZ

Terörle mücadelede şüphesiz büyük bir savaş veren Trabzon’un evladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Trabzon’un 16 Nisan’da gerekeni yapacağını belirtti. Bakan Soylu, “Biz dağdaki hainlerin peşindeyiz ama şehirdekini de unutmadık. Onlarla ilgili de gerekeni yapıyoruz. Artık dünya bizi izliyor. Bakın, Batı bile bize engel olmaya çalışıyor. Hiç boşuna uğraşmasınlar. Çünkü bu halk onlara öyle bir ders verecek ki oturdukları yerden kalkamaz hale gelecekler. Çünkü bu halk 15 Temmuz’da hainlerin kullandığı tankların üzerine nasıl yürüdüyse 16 Nisan’da da gereken cevabı verecektir” dedi.

KALEYE GEÇİRECEĞİZ

Erdoğan’ın mitinginden önce şüphesiz en sert konuşmayı Başbakan Yardımcısı Giresun Milletvekili Nurettin Canikli yaptı. Kürsüden on binlerce vatandaşa seslenen Canikli, “Bu millet 16 Nisan’da PKK’yı, DAEŞ’i, Pensilvanya’yı ve CHP’yi kaleye geçirecek. Türkiye’nin geleceğini bu halk belirleyecek. Hiç kimse bu ülkenin kalkınmasını engelleyemeyecek” dedi.

BAŞKANA BÜYÜK ALKIŞ


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şüphesiz dünkü mitingin en büyük kahramanlarından birisiydi. Birçok ilçeden mitinge katılmak isteyen vatandaşları kusursuz bir şekilde o alana taşımayı başardı. Gümrükçüoğlu kürsüye çıktığında da bunun karşılığını almadı değil. Büyük bir coşkuyla kürsüde karşılanan Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına teşekkür ederek 16 Nisan’da da gerekenin yapılması konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize ve Trabzon mitingleri sıkı bir güvenlik kalkanında gerçekleşti. Çünkü Antalya, Samsun, Sinop, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ve Tokat’tan yüzlerce polis memuru Trabzon’a gelerek güvenlik önlemi aldı. Kentte deyim yerindeyse kuş uçurmadılar. Miting alanına giren herkes didik didik arandı. Şehir merkezine çıkan tüm yollar güvenlik tedbiri gerekçesiyle kapatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap