SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Genç'in başlattığı geleneği teşkilatlar sürdürüyor

Genç'in başlattığı geleneği teşkilatlar sürdürüyor

29 Mart 2017 Çarşamba - 07:47








Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Belediye Başkanı seçildikten sonra AK Parti kurucu üyelerine, mahalle başkanlarına, gençlik ve kadın kolları üyelerine yemek geleneği başlatmıştı. Genç’in vefalı bu davranışı kurucu üyeleri son derece memnun etmişti. Şimdi bu gelenek AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatlarına yayıldı. AK Parti referandum sürecinde birlik ve beraberlik görüntüsü vermek için sık sık kurucu üyelerle birlikte etkinlik düzenliyor.

‘HAYIR’ CEPHESİNİN EN ETKİN İSMİ

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör ‘Hayır’ cephesinin en önemli isimleri arasında yer alıyor. Mütevazı kişiliği, güleryüzü, samimiyeti ve inandırıcılığı ile ‘Hayır’ kampanyasını başarıyla yürütüyor. Her görüşten vatandaşa ulaşmaya çalışan Güngör, bir an olsun sahayı boş bırakmıyor. Bütün kısıtlamalara, kısıtlı imkanlara rağmen neden ‘Hayır’ oyu kullanılması gerektiğini her platformda dile getiriyor. ‘Hayır’ cephesinin diğer üyeleri olan partiler, sendikalar ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmalar yürüten Güngör’ün bu çabaları bakalım ne sonuç verecek?

KTÜ GİRİŞİ OTOPARK OLDU

KTÜ’nün kampüs girişinin her iki tarafı araçlar tarafından işgal edilmiş durumda. Sağlı, sollu yolu park eden araçlar ulaşımı aksatarak, kaldırımlarda yürüyen vatandaşlara da zorluklar çıkarıyor. Kaldırımları işgal eden araçlar nedeniyle ne öğrenciler ne de vatandaşlar rahat bir şeklide kaldırımları kullanamıyor. Üniversitede; fuar, festival ve diğer etkinlikler düzenlendiği zaman neredeyse bütün kaldırımlara araçlar park ediyor. Hem üniversite içindeki, hem de üniversite dışındaki araç parkları çok yetersiz. Özellikle KTÜ Tıp Fakültesi’nin araç parkı da ihtiyaçlara cevap vermiyor. Acilen bu alanlarda yeni parkların yapılması gerekiyor. Yoksa, rahat yürüyecek kaldırım kalmayacak.


BU FUAR KAÇMAZ!

Trabzon’da 6. Kez düzenlenecek olan İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı işçi ve işverenleri buluşturmaya devam edecek. İŞKUR ve Trabzon İstihdam, Kariyer, Girişimcilik Etkinliği (İKAGE) ortaklığında düzenlenen ve binlerce başvurunun alınacağı fuarda istihdama katkı sağlanacak. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, fuar ile ilgili düzenlenen basın toplantısında işçi ve işverenleri bu buluşmaya davet etti. Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı yarın ve Cuma günü yapılacak. Fuarda halk oyunları gösterisi, İstihdamın ‘en’leri ödül töreni, protokol ile standların gezilmesi, Trabzonsporlu futbolcuların imza günü yapacağı fuarda, uzmanlar tarafından bilişim ve girişimcilik panelleri gibi etkinlikler de olacak. Bizden size tavsiye bu fuarı sakın ama sakın kaçırmayın.   

GEÇMİŞ OLSUN GÜRDOĞAN

Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan'ın kardeşi Murat Gürdoğan, dün kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Yapılmak istenen anjiyonun da yeterli olmaması üzerine Murat Gürdoğan'ın bugün açık kalp ameliyatı yapılmasına karar verildi. Kendilerine acil şifalar diliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap