SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Gümrükçüoğlu basının önüne çıkacak

Gümrükçüoğlu basının önüne çıkacak

29 Nisan 2017 Cumartesi - 09:14








Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Büyükşehir Belediyesindeki 3 yıllık dönemi bir basın toplantısıyla kamuoyuna aktaracak. Daha önce yaptığı basın toplantılarında farkındalık oluşturan ve kamuoyunun ilgisini çeken açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu’nun yeni basın toplantısı şimdiden merak ediliyor. 2 Mayıs tarihinde yapılması planlanan basın toplantısının yeri henüz belli değil. Daha önceki yıllarda belediyeye ait mekanlarda basın toplantısı düzenleme alışkanlığı oluşturan Başkan Gümrükçüoğlu, Atatürk Köşkü ve EYOF Olimpiyat Parkı’nda basının karşısına çıkmıştı. Bu şekilde söz konusu yerlerin tanıtımını da ön plana çıkarmayı amaç edinen Gümrükçüoğlu’nun yine farklı bir mekanı tercih edebileceği ifade ediliyor. Bundan önceki basın toplantıları uydu kanalları ile yerel kanallardan ve internet siteleri ile radyolardan yayınlanan Gümrükçüoğlu’nun bu yılki basın toplantısında da yine çok sayıda basın kuruluşunun canlı yayın yapması bekleniyor.

BAKAN KİTAPFUARININ AÇILIŞINDAYDI

Trabzon'da bu yıl 4’üncüsü düzenlenen kitap fuarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yoğun ilgi vardı. Fuar alanında kendisine ulaşan vatandaşlarla selamlaşan Bakan Soylu, “Ben kitap fuarına geldim. Talepleri sonra alacağım” dedi. Buna rağmen vatandaşlar ellerindeki not kağıtlarını Soylu’nun eline tutuşturdu.

ŞOTA’NIN ESPRİSİ

Trabzonspor'un efsane oyuncusu ve teknik direktörü Şota Arveladze de fuara yazar olarak katıldı. Türkiye, Trabzon ve Gürcistan insanını karşılaştırarak kaleme aldığı kitabının imza töreni öncesi konuşan Arveladze, yaptığı esprilerle oradakileri kahkahaya boğdu. Arveladze çıktığı kürsüde şunları söyledi: “Ben buraya üçüncü defa geliyorum. İlk kez futbolcu olarak geldim. Sonra teknik direktör olarak geldim. Bugün kitap yazarı olarak geldim. Biraz değişik heyecanım var. Değerli insanlar az önce kitabın ne kadar önemli olduğunu anlattılar. Belki bu dünya biraz değişti. Artık teknolojiye geçti. Bildiğim kadarıyla kitap en doğruyu söyleyen, hayatı anlatan özel bir şey. Evinde durması gereken değerli bir şeydir, bilmiyorum nasıl söylenir? Onun için bırakmayın. Biz de içinde ne yaşadığımızı, bu milleti, sizi, bu ülkeyi nasıl sevdiğimizi anlatmaya çalıştık. İnşallah dördüncü gelme sebebim de bu kitabın 10 bin, 20 bin veya 30 bin satma sebebi olur. Sizinle paylaşmamız bütün Gürcistan'ı mutlu ediyor.”


KAAN ADAY OLDU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanlığına Kaanlar Gıda Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan aday oldu. Trabzonlu iş adamı Kaan’ın MÜSİAD’ın bundan önceki genel kurullarında olduğu gibi tek aday olarak açıklanması bekleniyor.  BU SERGİ KAÇMAZ! Ressam Yüksel Baydar'ın 10. kişisel sergisi 2 Mayıs 2017 tarihinde Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde saat 17.30'da açılacak. Sergi 02-10 Mayıs 2017 tarihleri arasında gezilebilecek. Sergide tuval üzerine yağlı boyalardan oluşan 55 eser bulunmakta.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap