SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > "Hayır" için Trabzon'dalar!

"Hayır" için Trabzon'dalar!

05 Nisan 2017 Çarşamba - 08:06








“Hayır”diyerek yola çıkan Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanları ülke çapında düzenledikleri toplantılar kapsamında yarın Trabzon’a geliyor. Programda konuşmacı olarak yer alacak isimler MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanları Azmi Karamahmutoğlu, Suat Başaran, Servet Avcı, Hakan Ünser ve Ulvi Batuolarak belirtildi. Ülkü Ocakları Karadeniz Eski Bölge Başkanı ve halen MHP Trabzon İl Disiplin Kurulu Başkanı olan Hüseyin Koloğlu, “Ülkemiz ateş çemberinden geçiyor.Baskının, zorbalığın hat safhalarda olduğu günümüzde memleketimizin bulunduğu bu zor durumda bütün varlığımızla sahadayız. Bugüne kadar ülkemiz ve davamız için cansiperane bir ömür geçirmiş olan bizler bugün de aynı şevk ve duygu ile halkın ve Hakk’ın yanında; yalanın ve zulmün karşısındayız. Köprüden önceki son çıkış olarak nitelendirdiğimiz bu günlerde tüm Trabzonlu hemşerilerimizi 6 Nisan Perşembe günü saat 18:00’da Uzunsokak Park Restoran’a bekliyoruz” dedi.

SAADET PARTİSİ’NDEN KONFERANS

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı bugün saat19.30’da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde İstanbul İl Başkanı Birol Aydın’ın konuşmacı olarak katılacağı “Referandum gerçeği”konulu bir konferans düzenleyecek. İl başkanlığından yapılan açıklamada Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde yapılacak konferansa bütün Trabzonlular davet edildi.

CHP LİDERİ TRABZON’A GELECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok kalabalık Trabzon mitinginden sonra ‘Hayır’ cephesinin en büyük muhalefet partisi CHP’nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu da 8 Nisan’da Trabzon’a gelecek.Böylece Trabzon’da hem ‘Evet’ cephesi hem de ‘Hayır’ cephesi son kozlarını oynamış olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok kalabalık mitinginden sonra Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği mitinge katılım nasıl olacak biz de merak ediyoruz doğrusu. Diğer yandan ‘Evet’cephesi devletin tüm olanaklarını da kullanarak şehrin her tarafını afiş ve bayraklarla donattı. ‘Hayır’ cephesinin görsellerinin ise son derece cılız kaldığını ve tahrip edildiklerini söyleyebiliriz.


İKRAMLAR FINDIK OCAĞI’NDAN...

4 kız kardeşin 1.5 yıl önce “farklı düşünüp, farklılık yaratarak”fındık üzerine kurdukları, “Fındık Ocağı”tercih edilen marka olma yolunda kaliteli üretim ve sağlam adımlarla ilerliyor. Trabzon’un Kaşüstü semtinde Adliye Sarayı karşısında açtıkları farklı konseptteki işyeri ile fındığı çikolata ile bir araya getirip, katma değerli ürünler imal eden kardeşlerden Seyyare Sungur, dün katıldığı Dünya Gazetesi’nin organizasyonunda, hedefi büyük bilgiler aktardı. Seyyare Sungur’un Fındık Ocağı’ndaki ürünleri hakkında bilgi sahibi olan toplantıdaki Trabzon Liman İşletmesi Müdürü Muzaffer Ermiş, işadamları Ekrem Çapkınoğlu ile Turgay Ömür, kendilerine yapılan ziyaretler ile il dışına gidişlerde bunları tercih edeceklerini söylediler. Toplantıyı yöneten Dünya Gazetesi Bölgeler Müdürü Sait Ravanoğlu da, “Toplantımız amaçlarından birine hizmet etmiştir”diyerek espri yaptı. Fındık Ocağı’nda, fındık ezmeli çikolata, fındıklı sufle gibi birçok ürün üretiliyor. Fındık dört mevsim ürünlerinde çeşitli karışımlarla konuklara ikram edilebilecek hale getiriliyor.

AVUKATLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

5 Nisan Avukatlar gününü kutlayan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, ayrıca yaşamını yitiren hukukçulara da Allah’tan rahmet diledi. Güngör, “Değerli avukatlarımızın güzel gününü gönülden kutluyor, ömürlerinin en değerli zaman dilimlerini hukuka adayan avukatlarımıza saygılarımı sunuyor ve bugünlere erişemeden yitirdiğimiz hukukçularımızı da Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap