SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > İçişleri Bakanı Soylu'nun sağduyusu...

İçişleri Bakanı Soylu'nun sağduyusu...

08 Mayıs 2017 Pazartesi - 09:12








Hükümetin görevini layıkıyla yapan ve bununla da başta güvenlik kuvvetleri olmak üzere özellikle terörle mücadele eden ekiplere güven ve cesaret veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hafta sonu Trabzon'daki basın mensupları ile buluşmasındaki tavrı ve yaklaşımı salondakilerden tam puan aldı. Başta Güneydoğu'da teröristlere karşı verilen mücadele olmak üzere 16 Nisan'daki referandum ve önümüzdeki süreçte yaşanabilecek gelişmeler konusunda sağduyulu ve objektif değerlendirmelerde bulunan Soylu'nun, Türkiye'deki devlet idaresi, siyasi yapılanma ve terörle mücadele konularındaki sisteme dayalı beyanlarını, buluşmaya katılan basın mensuplarının tamamına yakını olumlu değerlendirdi. Soylu'nun geçmişten günümüze yaptığı değerlendirmeler ve bundan sonraki muhtemel gelişmelerle ilgili tahminlerini iktidar-muhalefet ayrımına gitmeden, "Her aşaması, her adımı ve her alanında kişilere değil, sisteme dayalı bir yönetim bundan sonra söz konusudur" ifadesini kullanması buluşmaya damga vurdu.

CORA’NIN TESPİTİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, bildiği doğruları söylemekten hiçbir zaman çekinmeyen bir isim olmuştur. Cora bu özelliğini yapılan spor salonu açılışında gösterdi. Cora, Selçuk Aydın’ın spor ve sağlıklı yaşam merkezinin açılış programında yaptığı konuşmada AK Parti iktidarının spor alanında başarılı olamadığını ifade etti. Cora, sporun sadece tesislerin modern hale getirilmesiyle olmayacağını ifade ederek, “AK Parti olarak bizler çok modern tesisler yaptık, spora çok önem verdik ama istediğimiz başarıyı ortaya koyamadık. İstediğimiz başarıyı elde edemedik. Tesislerin içine yeni sporcular yetiştirecek isimleri bulmak koymak lazım” dedi. 

AYVAZOĞLU’NA TAM NOT

Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu göreve geldikten sonra turizm adına önemli adımlar atıyor. Ayvazoğlu Trabzon turizminin sadece Uzungöl, Sera Gölü ve Sümela Manastırı’ndan ibaret olmadığını göstermek adına değişik projelere imza atıyor. İlk olarak Araklı ilçesi Pazarcık mevkiinde Turizm Haftası startı verildi. İnanılmaz doğası ve dereleri ve şelalelerinin güzelliği katılımcıları büyüledi. Araklı’da programa katılan birçok kişi ilk defa Pazarcık mevkiini gördü. Bir Arap kafilesi de bu açılışa davet edildi. Arap turistler bir iki gün içerisinde kısa bir tanıtımla bu alana akın etmeye başladı. Ayvazoğlu yine Trabzon’da Ortahisar Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa düzenlenen oryantiring yarışmasında en önde yürüdü. Trabzon’da oryantiring olabileceğini gösterdi. İki günde şehre 1100 kişi geldi. İki gün boyunca Akoluk Hıdırellez bölgesi ve Mağmat Boğazı mevkiinde yarışmalar düzenlendi. Trabzon’da doğa ve spor turizminin her çeşidinin de yapılacağı bir kez daha belgelendi.


CANALİOĞLU ‘NUN PAZARCIK YORUMU

Trabzon Belediyesi eski Başkanı ve bir dönem milletvekili olan Volkan Canalioğlu’nu Trabzon’da her etkinlikte görmek mümkün. Şehirde Canalioğlu’na halen sempati duyuluyor. Araklı ilçesinde elim bir kaza sonucu Hakk’a yürüyen vatandaşlarımızın cenaze merasimine katılan Canalioğlu burada Araklılı vatandaşlarla uzun uzadıya sohbet etti. Canalioğlu, Araklı ilçesi Pazarcık mevkiinin turizm alanı ilan edilmesinin kendi il müdürlüğü döneminde gerçekleştiğini söyleyerek, “Çok güzel bir alan. Kendiliğinden oluşan dere havzasındaki göller ve yüksek kotlardan akan dereler başka bir güzel. Demek ki geçmişte güzel işler yaptık. Burası Trabzon’un Araklı ilçesinin önemli turizm merkezlerinden biri oldu. Araklı sınırları içerisindeki bu alan aynı zamanda Bayburt’a yakın. Trabzon’da bu bağlamda çok güzel vadi ve turizm merkezleri var. Onlar da harekete geçirilirse Trabzon’da turizm çeşitlenir” diyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap