SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Kılıçdaroğlu Trabzon'da

Kılıçdaroğlu Trabzon'da

08 Nisan 2017 Cumartesi - 08:18








Referandum çalışmaları için Trabzon'a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu son seçimlerde milletvekilliğine aday gösterilmeyen Volkan Canalioğlu karşılayacak mı? Bugüne kadar 'Hayır' cephesinin bütün çalışmalarına destek olmaya çalışan Volkan Canalioğlu kendisini aday göstermeyen Kılıçdaroğlu'na karşı nasıl bir tavır takınacak? Diğer yandan 'Evet' cephesinin bütün ağır toplarını ağırlayan Trabzon'da halkın Kılıçdaroğlu'na karşı takınacağı tavır merak konusu...

SALİH CORA TAKDİR TOPLUYOR

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, anayasa değişikliği ile ilgili sahada en çok çalışan milletvekillerinden... Trabzon'un her ilçesini ziyaret ederek anayasa değişikliğini anlatan Cora'yı vatandaşlar dikkatle dinliyor. Bir süredir başkanlık sistemiyle yönetilen ülkeler üzerinde çalışmalar yürüten Cora, bu ülkelerden örnekler vererek Türkiye'de uygulanacak modeli vatandaşlara anlatıyor. Vatandaşları sıkmadan, onların anlayabileceği bir dille anayasa değişikliğini anlatan Cora, takdir topluyor.

ARSİN SAHİLİNDEKİ BELEDİYE ARAÇ PARKI

Arsin Belediyesi'ne ait araçlar sahilde bulunan belediyeye ait bir garajda park ediliyor. Dünyanın bütün ülkelerinde sahiller yeşil alanlara, parklara, dinleti ve sosyal donatı mekanlarına ayrılırken sahildeki bu araç parkı pek hoş görüntü vermiyor. Arsin'de belediye araçları için çok daha uygun park alanları varken, belediyenin neden sahilde bu araç parkını inşa ettiği sorusu cevap arıyor. Zira Arsin, Trabzon'un en büyük sahil parklarına sahip bir ilçe. Bu parkın daha iç kesimlere taşınıp buranın yeşil alan olmasının Arsin sahiline daha bir estetik kazandıracağı düşüncesi hakim.


DAVUT ÇAKIR SUSKUN

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı gösterilmemişti. Buna rağmen Çakır, AK Parti'ye karşı en ufak bir küskünlük duymamıştı. Samimiyeti, halkla yakın ilişki kurması, herkesin sorununa çözüm bulmaya çalışmasıyla Çakır, halkın gönlünde yeri olan bir isimdi. Ama referandum çalışmalarında nedense Çakır'ı sahada pek göremiyoruz. Ya da bizim gözümüzden kaçıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap