SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Koray Aydın'ın toplantısında eskilerin tamamı...

Koray Aydın'ın toplantısında eskilerin tamamı...

28 Mart 2017 Salı - 08:19








MHP'de hayır cephesinin önemli isimlerinden Koray Aydın'ın hafta sonu Trabzon Yalıpark'taki toplantısında en dikkat çeken ayrıntılar arasında 1980 öncesinden beri davanın içinde olan ülkücülerin tamamına yakınının yer alması idi. Bugün her biri 50 yaşın üzerinde olan ve ülkücü teşkilatlar ile MHP'nin değişik kademelerinde görev almış olanların "Evet-Hayır"konusundaki tahminleri, Trabzon'da kendi yaş grubundakilerin tamamının, geri kalan kısmında asgari yüzde 90'ının referandumda "Hayır" oyu verecekleri şeklinde. MHP'liler arasındaki sohbetlerde Devlet Bahçeli'nin tavrı sert bir dille eleştirilse de, kullanılan ibarelerde hakaret derecesindeki ifadelerden kaçındıkları da gözlendi.

ERDOĞDU'NUN MİMARI

Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki Erdoğdu İlkokulu, başarılı hizmetlerini sürdürüyor. Yeni hizmet binasına taşındıktan sonra da öğrencilerin en üst düzeyde donanıma sahip olması için eğitim çıtasını yükselten okulun bu başarısında kuşkusuz aslan payı okul müdürü Mehmet Aydemir'e ait. Aydemir, yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi okulun açılması için tabiri caizse ailesinden, vaktinden, tatilinden feragat edip büyük özveri gösterdi. Eski binadan sıraların ve diğer malzemelerin taşınmasında bile ön ayak oldu, elini taşın altına koydu. Aydemir'in bu fedakarlığı gerek yönetim kadrosu, gerek öğretmenler, gerek öğrenciler ve velilerle daha fazla kaynaşmasını sağlıyor. Başarılı bir altyapısı olan 'eğitim neferi' Mehmet Aydemir, bugün pırıl pırıl bir okul, deneyimli kadrosu ve yarının büyükleriyle Trabzon'da parmakla gösterilen bir müdür konumunda. Aydemir'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

URALOĞLU'NA YOĞUN İLGİ

Karayolları İzmir Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'da yoğun ilgi gördü. Milletvekili seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Uraloğlu bu dönemde ilk kez adını duyurmuştu. Samimi kişiliği, sevecen tavrı ve mütevazı kişiliği ile halkın sevgisini kazanan Uraloğlu başarılı bir bürokrat olarak devlete hizmet ediyor. Bir haftadır Trabzon'da olan Uraloğlu yakınlarıyla hasret gideriyor.


CANALİOĞLU, 'HAYIR' İÇİN ÇALIŞIYOR

CHP Eski Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, referandumda 'Hayır' kampanyasını Artvin Arhavi'de sürdürüyor. Arhavi'de vatandaşlarla bir araya gelen Canalioğlu referandumda neden 'Hayır' denmesi gerektiğini anlatarak onlardan destek istiyor. Memleketi Trabzon'da ve daha birçok ilde de çalışmalarını yürüten Canalioğlu, halkın kendisi hakkındaki olumlu algısını sonuna kadar kullanacaktır. Milletvekili seçimlerinde genel merkez ve Trabzon teşkilatı ile arası açılan Canalioğlu bunları çoktan aşmış görünüyor.

MHP, MAÇKA'DA KOÇ KAZANDI

MHP Maçka İlçe Teşkilatı kongresinde Muammer Koçve yönetim kurulu üyeleri koltuklarına oturdu. AK Parti'ye sıcak mesajlar veren Koç ve ekibi Maçka'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu karşılayarak referandum çalışmalarına desteğini gösterdi. MHP Maçka teşkilatı ilçede referandum çalışmalarını AK Parti teşkilatıyla birlikte yürütüyor. Bakalım bu birliktelik sonucunda Maçka'da 'Evet' oyları ne olacak?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap