A+ A-
Yorum
10

Olaylar ve Yaşananlar | 19.08.2024

Yayın Tarihi: 19.08.2024 - 09:03
Olaylar ve Yaşananlar | 19.08.2024
Kaynak:HABER MERKEZİ

BİRLİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR!

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar düğün-cenaze-esnaf ziyareti ve vatandaşlarla buluşmaya gönülleri almaya devam ediyor. Ayar ile Of’ta buluştuk. MHP Of İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Aydın’ın hakkın rahmetine kavuşan annesi Elmas Aydın’ın cenazesine katılan Ömer Ayar başkan ile sohbet etme imkanı bulduk. Başkan Ayar ve yönetim kurulu üyeleri partililerin acısını-mutluğunu paylaşma noktasında oldukça hassas. Bizzat katılım gösteriyorlar. Ömer başkana geçen hafta Düzköy’de yaşanan olaylar sonrası basına yansıyan haberlere yönelik tepkilerini sorduk. Cevap çok net oldu: ”MHP’nin Trabzon’daki başarısı  mücadele kararlığı birlik ve beraberliği  birilerini rahatsız ediyor. Aslı-astarı olmayan konular gündeme kasıtlı taşınıyor. Kimse kusura bakmasın doğrularımızdan asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

**

KARADENİZ GAZETESİ UYARMIŞTI!

Kırklareli'nde pes dedirten olay. Tır şoförünün şehitlerimiz, polis memuru Fethi Sekin, astsubay Ömer Halisdemir ile Ege Üniversitesi’nde öldürülen öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun fotoğraflarını kullanarak kamufle ettiği tırın içinden 67 kaçak çıktı. Olay, trafik kontrolünde tırın şüpheli davranışlarda bulunması sayesinde ortaya çıktı. Kamufle edilmiş tırın içindeki kaçaklar, güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Tır şoförünün bu yöntemi, uygulama noktalarından daha az dikkat çekmek ve geçişlerde kolaylık sağlamak amacıyla kullandığı belirlendi. Karadeniz Gazetesi olarak daha önceki yazılarımızda bazı art niyetli Tır Şoförlerinin ne yazık ki bu alçakça yöntemlere her türlü kaçakçılık ve başka pis işlerinde kullandıklarını dile getirmiş uyarıda bulunmuştuk.

**

SÜPER LİGDE EN YAŞLI TAKIM KİM?

Süper Lig'de takımların yaş ortalamaları belli oldu. Ligde mücadele eden 19 takım toplam 618 oyuncunun yaş ortalaması 25.9'u buldu. Ligde en yaşlı takım 27.1'lik yaş ortalamasıyla Fenerbahçe olurken en genç takım da 23.3 ortalamayla Adana Demirspor oldu Trabzonspor’un yaş ortalaması 25.2 olurken Rizespor’un yaş ortalaması 23.8 olarak tespit edildi

**

AK PARTİ VEKİLLERİ NEREDE?

AK Parti Trabzon İl Başkanı ve vekiller nerede? Onları bugünlerde görmek mümkün değil? TBMM tatilde onlarda tatilde sanırız. Memurundan emeklisine, esnafından çalışanına kadar her kesimin ekonomik açıdan çok zor günlerden geçtiği şu günlerde  AK Parti Trabzon'un kurmayları eskisi gibi sahada rahat hareket edemiyor. Hatta bu durum öyle bir hal aldı ki vekiller, Trabzon'a ya gelemiyorlar ya da özel programlara geldiklerinde ise  sessiz sedasız başka bir programa dahil olmadan Ankara'ya dönüyorlar. Trabzon’da fındık üreticisi dertli emekli dertli üniversiteler açılacak öğrenciler ev bulamıyor. Kimse üst-baş alamıyor bir ayakkabı alan yok. Nasıl olacak nasıl çözülecek bu işler?

Etiketler