SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 10.06.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 10.06.2024

10 Haziran 2024 Pazartesi - 08:25




Olaylar ve Yaşananlar | 10.06.2024





AKKAYA VE GÜMRÜKÇÜOĞLU YİNE BERABER

Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beyin kanaması geçirmiş ve uzun bir tedavi süreci yaşamıştı. O günden beri pek görünmeyen Gümrükçüoğlu gece saatlerinde eski il yöneticisi ve belediyede de uzun süre beraber görev yaptığı Halil İbrahim Demirtaş'ın Yomra'da ki restorantında, eski  Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ile birlikte buluşarak eski günleri yadetmiş. Özellikle son günlerde kulislerde il başkanlığı için adı geçen Akkaya'nın böyle bir buluşmada ortaya çıkması akıllara 'Acaba aday mı olacak' sorularını getirmiş. Siyasete ara vermiş olan Gümrükçüoğlu, Demirtaş ve Akkaya'nın bu paylaşımı Ak Parti'de kulisleri hızlandıracak gibi duruyor.

TURİZİMDE BİRLİK YOK KAVGA VAR!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, geçtiğimiz günlerde Turizm Zabıta Ofisi'nin Açılışını Gerçekleştirmişti. Trabzon'un turizm potansiyelini daha etkin bir şekilde kullanmak ve ziyaretçilere daha iyi hizmet sunmak amacıyla kurulan büronun açılışında turizm paydaşlarıda davetliler arasındaydı. Açılış sonrası turizm için birlik mesajı vermek için resim çekileceği sırada bir tartışma patlak verdi. Trabzon Otelciler Birliği Başkanı Mustafa Aksu bir anda TÜRES Trabzon şubesi başkanı Barış Öztürk  ve yöneticilerini kast ederek 'Bunlar fotoğrafa girecekse ben girmem.Sayın Genç bunlar ile nasıl hareket ediyorsunuz' diyerek Trabzon Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e tepkisini gösterip törenden ayrılmış. Aksu aynı zamanda Trabzon'da bir otelde düzenlenen panelede yine aynı gerekçe ile tepkisini göstererek katılmamış ve salonu terketmiş.Bölgede Turizm ile ilgili bunca sorun varken birlik olunmazsa nasıl çıkılacak bu karanlıktan aydınlığa ?

TARAFTAR İSTEDİ GENÇ İPTAL ETTİRDİ

Kültür Yolu Festivali kapsamına 26 Haziran'da Trabzon'a gelecek olan Alişan'a Trabzonsporlu taraftarlardan gelen tepkilerin ardından listeden çıkarıldığı belirtildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 22-30 Haziran tarihlerinde ikincisi düzenlenecek Kültür Yolu Festivali'nde 26 Haziran'da sahne alması beklenen fanatik Fenerbahçe taraftarı Alişan'ın Trabzon'a gelmemesi için başlatılan yoğun sosyal medya tepkisi karşılık buldu. Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç bu duruma tepki göstererek şike sürecindeki paylaşımları hatırlatarak Trabzon'a gelmemesini istemişti. Bakanlık yetkilileri ile görüşen Genç'in Alişan'ı listeden çıkarttığı ve Alişan'ın Trabzon'a gelmeyeceği iddia edildi.

TURHAN TEŞEKKÜR ETTİ AMA..?

Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkan Burak Turhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Trabzon belediyesinİ ve Trabzon Büyükşehir belediye başkanı olan Ahmet Metin Genç'İ belediyenin tesislerindeki İsrail marka ürünlerdeki boykottundan dolayı kutladı. Burak Turhan teşekkür sonrası paylaştığı bir resim ile birlikte; İçecekte boykot var . Teşekkür ederiz .Fakat dondurmada neden yok? eleştirisi ile İsrail menşeli dondurma markasınında belediye tesislerinden kaldırılmasını rica etti. Bakalım Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç bu çağrıya nasıl karşılık verecek? Bu adımı ilçe belediyeleride takip edecek mi ? Hepbirlikte önümüzdeki günlerde göreceğiz

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap