SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 17.05.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 17.05.2024

17 Mayıs 2024 Cuma - 08:02




Olaylar ve Yaşananlar | 17.05.2024





ERDOĞAN TEŞKİLATLARDAN RAHATSIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün partisinin genel merkezinde il başkanları ile bir araya gelmişti. Erdoğan'ın il başkanlarına “çalışmıyorsunuz” siteminde bulunduğu iddia edildi. Bu arada kongre süreci öncesi de düğmeye basıldı. Mevcut kadro ile kongreye gidilmeyecek. Parti yönetimi değişecek, yeni yönetim kongre sürecini yürütecek. AK Parti kulislerinde, değişimin parti yönetimi ile sınırlı kalmayacağı kabine ve külliye bürokrasisinde de değişiklikler olabileceği kaydedildi. Cumhurbaşkanlığı politika kurulları ile başdanışmanların sayısının düşürüleceği, bu konuda Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bir çalışma yapıldığı öğrenildi. Politika kurullarının yapısında da değişiklikler olacağı ifade edildi.

MUMCU İSTEDİĞİ DESTEĞİ ALDI MI?

Haziran ayı içinde başlayacak AK Parti İl ve İlçe Kongreleri öncesi Ankara’da gerçekleşen İl Başkanları Toplantısında katılan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu kurmaylarına” yola devam edeceğiz sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkez bizden memnun ve bize güveni tam” şeklinde mesaj vererek kongrede kesin olarak aday olacağını ifade etti. Mumcu’nun adaylığına karşı kulislerde adı il başkanlık için geçen eski AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile birlikte Mustafa Akkaya Haydar Revi, Hasan Dilekoğlu, Ergin Aydın, Temel Altunbaş’ta nabız tutmaya devam edecek. Bu arada eski Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu’da neden AK Parti’ye kadın bir il başkanı olmasın yaklaşımı ile il başkanlık kapısını açık tuttuğunu belirtelim

ÖNEMLİ HİZMET

Fatih devlet hastanesi her branşta olduğu gibi kulak burun boğaz branşındada  vatandaşlara önemli hizmet veriyor.
Burun tıkanıklığının giderilmesi için hastaneye yeni bir cihaz alındı.
Burnundan sorun yaşayan hastalar alınan bu cihaz sayesinde o sorunundan kurtuluyor.
Yakın bir dostumuz burnunda yaşadığı tıkanıklık neticesinde Fatih devlet hastanesinde opr.dr. Can Keskine başvurur…
Dr Keskin dostumuzun burnundaki sorunu yeni alınan cihaz ile çözüp tedavisini yapar.
Dostumuz da bu vesileyle yaşadığı burun tıkanıtklığı sorunundan kurtulmuş oldu….
Belliki Fatih devlet hastanesibaşta başhekim olmak üzere doktorlarıyla birlikte bölge insanlarımızın yaşadıkları sağlık sorunlarına derman olmaya devam ediyorlar.
Diyeceğimiz o ki  allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin.

ŞEHİT ANNESİNE SON GÖREV

2012 yılında görevdeyken trafik kazası sonrası şehit olan Şenel Çakır’ın annesi Hacı Nadiye Çakır hayatını kaybetti Önceki gün Trabzon Şalpazarı İlçesinde oğlunun yanında toprağa verilen şehit annemizin cenazesine çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve ekibi de cenazeye tam kadro katılım gösterdi. Şehitlerimiz ve onların aileleri bizim için her şeyden ama her şeyden daha kıymetli ve değerlidir diyen Ayar “Vatan-bayrak ve ülke sevdası ile görevlerini yaparken şehit olan bütün vatan evlatlarımızı rahmet ve minnetle ile yad ediyorum. Nadiye annemizin mekanı cennettir şehit oğluna kavuştu” dedi..

DOĞALGAZ MÜJDESİ

31 Mart yerel seçimlerinde Artvin’de  sadece üç ilçeyi kazanan AK Parti’de değişim başlıyor. İlk neşter AK Parti Artvin il başkanı Fatih Tahtalı’ya vurulacak. Tahtalı ve ekibinin bu hafta görevden alınması bekleniyor.  Eski bakan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik 2024 yılı içinde Hopa-Arhavi ve Ardanuç ilçelerine doğalgaz geleceğini bu konuda verdikleri sözde duracaklarını dile getirdi .Şavşat ilçesinin merkezinin baştan-aşağı asfalt  çalışması yapacaklarını ilçeyi toz ve dumandan kurtaracaklarını dile getiren Çelik Ardanuç’un ilçe merkezi girişini düzenleyeceklerini Arhavi’ye de en kısa zamanda temiz-sağlıklı içme suyu ile buluşturacaklarını dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap