SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Özcan ve Dayı'dan önemli mesajlar

Özcan ve Dayı'dan önemli mesajlar

16 Ocak 2017 Pazartesi - 07:30








Trabzon’un aktif siyasetçilerinden Nazım Özcan, bu sıralar sosyal medya hesabını çok aktif kullananlar arasında. Öyle sadece kendi siyasi görüşünü savunan bazı klavye delikanlıları gibi de değil. Yanlış gördüğü her şeyi eleştiren, doğruyu da takdir eden bir siyasetçi olarak sürekli karşımıza çıkıyor. Ancak Özcan’ın uzun bir süre siyasette aktif görev almayacağını öğrendik. Bunun nedenini sorduk. “Şimdilik böylesi daha iyi” cevabını aldık. Biz de diyoruz ki vardır Özcan’ın bir bildiği! Laf Nazım Özcan’dan açılmışken bir de ‘yol arkadaşım’ hatta ‘kardeşim’ dediği Trabzon’un en renkli siyasetçilerinden Ömer Dayı var. O da bu sıralar çok sessiz, ağzını bıçak açmıyor ama sosyal medya hesabını iyi kullanıyor. Kimseyi kırmadan dökmeden çok önemli mesajlar veriyor. Basın ile zaman zaman buluşup sohbetler ediyor. ‘Siyaset için uzun bir teneffüsteyiz’ diyor. ‘Derse girdik mi de tam gireriz’ diyor. Kendisine hem iş hayatında hem de siyasi hayatında başarılar diliyoruz.

ÇUKURÇAYIR’DA İSYAN VAR

Trabzon’da nüfusun hızla arttığı Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’nde sıkıntılar bir türlü bitmek bilmiyor. Gerek ışıklandırmalar olsun gerekse yolların bozukluğu vatandaşları çileden çıkardı. Her sabah işlerine giden ve Boztepe’den Değirmendere’ye inmek için Kaymaklı Mahallesi yolunu kullanan vatandaşlar, “Yollar öyle bir hale gelmiş ki ayda bir araçlarımızı sanayiye çekmek zorunda kalıyoruz. Çünkü her yer inşaat sahası oldu. Yollar çok bozuk. Adeta patates tarlasından geçiyor gibiyiz. Belediyemiz bu yolları bozan müteahhitlerden daha dikkatli olmalarını rica etse ve bozdukları yolu düzeltmesi için uyarıda bulunsa ortada sorun kalmayacak. Zaten yollar çok dar, bir de yollar bozuk olunca bazen kazalar kaçınılmaz oluyor” ifadelerini kullandılar.

ÇAPOĞLU’NUN ACI GÜNÜ

Trabzon siyasetinin renkli isimlerinden olan AK Parti Of İlçe Kurucu Başkanı Fazlı Çapoğlu’nun annesi Havva Çapoğlu yaşamını yitirdi. Fazlı Çapoğlu’nu ve Çapoğlu ailesini acılı günlerinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Davut Çakır, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, daire amirleri ve Of halkı yalnız bırakmadı.


AKÇAABAT BULUŞMASI

Ak Parti Akçabaat İlçe Teşkilatı harıl harıl çalışıyor. İlçenin sorunlarının çözümünde aktif rol oynayan İlçe Başkanı Emre Akgün ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Akgün, Gümrükçüoğlu’nun Akçaabat adına sürdürdüğü ve yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. Büyükşehir yapılanması ile hizmetlerin ilçelere daha fazla yayıldığına dikkat çeken Akgün, yapılan hizmetlerin katlanarak artacağına inandıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise Akçaabat teşkilatını büyükşehir yapılanması ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgilendirirken konuklarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap