SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Şehidin cenazesinde…

Şehidin cenazesinde…

20 Ocak 2017 Cuma - 10:29








Trafik Bölge Müdürü Celal Yavuzay'ın Maçka şehidimizin cenazesinde aldığı katı önlemlere vatandaşlar tepki gösterdi. Maçka'nın Gürgenağaç Mahallesi'nde ebedi yolculuğuna uğurlanan şehidimiz Miraç Kadir Özcan'ın cenazesine akın eden vatandaşlar polisin uygulamaları karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. Tabi ki devlet protokolü önemlidir. Protokolün korunup kollanması, yerlerinin ayrılması ve diğer güvenlik önlemlerinin harfiyen alınması elbette lazım. Fakat Celal Müdür'ün 'Önce vali ve protokol geçecek, ondan sonra araçları yukarı göndereceğiz' sözleri vatandaşları bir hayli üzdü. Birçok vatandaş müdürün uygulamalarına kızarak şehide son görevini yerine getiremeden geri dönmek zorunda kaldı. Nedeni ise şehidimizin kabri ile 'araçlarınızı bırakın' denilen yer arasındaki mesafenin 3 km olması... Devletinin zor anında yanında olan vatandaş şehidini de bu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 

SIRADA DEMİRTAŞ MI VAR?

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş'ın Ankara'da yeni bir göreve getirileceği konuşuluyor. Halil İbrahim Demirtaş'ın bu amaçla Ankara'da nabız yokladığı bildirildi. Demirtaş'ın ya Ankara'da bir göreve getirileceği, bu olmazsa AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı'na aday olacağı dillendirilmeye başlandı. Bu amaçla Demirtaş'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile temaslarda bulunduğu internet medyasına yansıdı. Bakalım Demirtaş Ankara'da bir göreve mi getirilecek veya Ortahisar İlçe Başkanlığı için aday mı olacak? Bunu da zaman gösterecek.

CUMHURBAŞKANI, FINDIK ÜRETİCİSİNİ UMUTLANDIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süre sonra fındık hakkında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı’nın bu açıklamaları fındık üreticilerini umutlandırdı. Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e seslenerek “Fındık üreticisini alaverecilerin eline bırakmayın” dedi. Fındığın üzerinde oyunlar oynandığını söyleyen Erdoğan, “Başbakanlığım döneminde fındıkta bir tür oyunlar oynadılar. Fındığı depolara yığıp, parasını önceden ödeyenler vardı. Bunlar vatandaşa peşin para verip fındığı alırdı. Üreticimiz alaverecilere gitmesin. Bu konuda bizim hassas olmamız lazım” dedi. Cumhurbaşkanımızın bu sözlerinden sonra her sene fiyat belirsizliğinden dolayı mağdur olan üreticiler umutlandı. Şimdi gözler Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in ne yapacağına çevrildi. Umarız bakanımız bu konuda harekete geçer.


YİNE SERDAR BALİ!

Serdar Bali  yine bam teline bastı. Bize göre doğru olanı yaptı. Bakınız Bali neler yazdı? “Misafirperverlik adına kampı ziyaret eden Gümüşhane yönetimine kimse ilgi göstermemiş, teknik kadro odasından bile çıkmamış. Gazeteci arkadaşlar yazıyor. Sevgili Gümüşhaneliler, Üzülmeyin, ziyaret ettiğiniz yerde Trabzonsporlu yok zaten. Trabzonspor'un eski  futbolcusu olarak sizden özür dilerim. Dernek Başkanı Serdar Bali olarak Alikemal'i , Bekir'i, Hüseyin'i, Turgay'ı, İlyas'ı, Dobi Hasan'ı ve Trabzon'da olan diğer eski futbolcuları alıp biz sizi ziyarete gelelim. Asıl biz yanlış yaparsak üzülün.  Gümüşhaneli dostlarımız, sizleri her zaman sevdik.” Evet bizler de Gümüşhaneli dostlarımızı seviyoruz. Onlara yapılan yanlışı ve eksikliği bizlere yapılmış kabul ediyoruz. Serdar Bali’ye de duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.                       

GENÇ'İN HASSASİYETİ

Sürekli halkla iç içe olmaya, halkın içine karışmaya özen gösteren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bu hassasiyetini belediye personeli için de gösteriyor. Her türlü sorunlarında personelinin yanında olan ve bizzat bu sorunlarla ilgilenen Başkan Genç mutlu günlerinde de personelini yalnız bırakmıyor. Genç, kendi personelinden doğum yapanları ve çocuk sahibi olanları hastanede tek tek ziyaret ederek onları tebrik etti. Personellere bu mutlu günlerinde çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Genç'in bu tutumu herkesin takdirini topladı. Genç'in kendilerini ziyaret etmesinden son derece mutlu olan personel başkanlarına bu nazik davranışından dolayı teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap