SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Temel fıkrası gibi ama...

Temel fıkrası gibi ama...

06 Ocak 2017 Cuma - 07:24








Karayolları camiası Türkiye’nin en güçlü en büyük camiası olarak bilinir. Öyledir de. Karayolları bünyesinde işinde binlerce uzman personel vardır. Karayolları ağı içerisinde olan bölgelerden 10. Bölge Müdürlüğü bu camianın mihenk taşlarından biridir. Adeta bir okuldur Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü. Bu müdürlükten yetişen ve görev yapan birçok isim Türkiye genelinde önemli görevlerde bulunmaktadır. Çoğu üst düzey yöneticilik yapmaktadır.

Bölge müdürlüğü karayollarının önemli okullarından birisidir diyebiliriz. Şu an görevde bulunan 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve ekibi bilgi birikimi ile önemli projelere imza atmaktadır. Ufukları oldukça açık olan bu ekip, bölge müdürlüklerinin hemen önünde yapılan küçük bir viyadüğün ve bağlantısı olan devasa toprakarme duvarların yapımına, nasıl olur verdiklerini, nasıl bu projeyi hayata geçirdiklerini açık söyleyelim anlamış değiliz. Bölge müdürlüğünün önünde yapılan iş kötü ve çirkin bir görüntü vermektedir. Yaşanan bu kötü görüntü daha teknik, daha güzel bir projeyle yapılabilirdi. Örneğin hemzemin kavşak vb. Çıkan iş tam temel fıkrasına dönmüş diyeceğiz ama bu kez Temel’e haksızlık etmiş oluruz.

GİDİN BİR BAKIN

Gel de yazma? Nalına da vuracağız mıhına da. Ne yapılım kamu hizmeti yapıyoruz, bunları da yazmak zorundayız. Kunduracılar Caddesi’nde günün her saatinde yaya trafiği oldukça yoğun bir şekilde akar. Ne bu kadar yoğunluk yaşamasına rağmen, Kunduracılar Caddesi’nde bazı esnaflar, yayaların yürümesine ait yerlere kadar tezgâhlarını atarlar ve açarlar. Kendilerine bir metre kare kanuni hak tanınmasına rağmen bazı esnaflar kendilerine verilen hakkın yanında yayaların haklarına tecavüz ediyorlar. Evet, burada Büyükşehir zabıtasını göreve davet ediyoruz. Kunduracılar Caddesi hemen şurada, bir gidin görün orada hangi esnaf o caddeyi alabildiğince rahat kullanıyor? Siz görmezseniz, o esnafları bizler size göstereceğiz.

GÜMÜŞHANE’DE MİLLETVEKİLLERİ KAYIP MI?


Trabzon ile Gümüşhane birbiriyle ayrılmayan iki kardeş şehirdir. İki ayrı il olmalarına rağmen birbiriyle bağlarını koparamazlar. Son dönemde Gümüşhane devlet yatırımlarından en fazla pay alan illerin başında geliyor. 1 Kasım genel seçimlerinden sonra Gümüşhane milletvekilleri Osman Akgül ile Cihan Pektaş’ın şehre uğramadıkları ifade ediliyor. Tabii bu da halkta unutulmuşluk havası oluşturuyor. AK Parti'nin en önemli özelliğinin milletvekillerinin ve bakanların seçim bölgelerini her daim ziyaret etmeleri ve halkla iç içe olmaları olduğunu da biliyoruz.

O yüzden AK Parti halktan her seçim döneminde teveccüh görüyor. Gümüşhane'den arayan okurlarımız, milletvekillerinin şehre gelmediklerini, sadece bayram vb. özel günlerde şehre uğradıklarını belirtiyorlar. Gümüşhane'nin iki milletvekilinin ikisi de AK Parti'den seçilmiş isimler. Gerçekten vatandaşın söylediği gibi milletvekilleri halktan kopuk mu veya bunlar sadece iddia mıdır?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap