SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Trabzon’un dünürü Genel Başkan

Trabzon’un dünürü Genel Başkan

10 Nisan 2017 Pazartesi - 09:11








Halk oylamasına kısa bir süre kala Trabzon’da miting gerçekleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ilgi bir hayli fazlaydı. Miting öncesi yağan sağanak yağmur katılımı etkilemezken aksine alan dışında bulunanların da içeri girmelerini sağladı. Yağmurun ardından havanın açması mitinge katılanların coşkusunu adeta tavan yaptırdı. Kemençe ve tulum eşliğinde horon oynayan vatandaşların görsel şovları görülmeye değerdi. Kılıçdaroğlu’nun kürsüye “Trabzon’un dünürü” diye davet edilmesi de büyük beğeni topladı.

MİTİNGİN GİZLİ KAHRAMANLARI

Kuşkusuz bu mitingin de gizli kahramanları vardı. Trabzon’un hemen hemen tüm özel günlerinde görmeye alışık olduğumuz İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu bu mitingde de öncü rol üstlendiler. CHP il ve ilçe yönetimi de bir kez daha başarısını göstermeyi başardı. Miting için ayrılan alan tıklım tıklım dolarken parti yöneticilerinin bir arada değil de vatandaşların arasına eşit şeklide dağılması bu organizasyonun ne kadar koordineli olduğunu kanıtlamış oldu.

VEFASIZLIK YAPILDI

Bu kadar güzellikten bahsederken yapılan vefasızlıktan da bahsetmeden geçemeyeceğiz. Muhteşem organizasyon, arzu ettiğiniz kalabalığı yakalamışsınız ama o programa katılan vekillere ya da Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan belediye başkanlarına söz hakkı vermiyorsunuz. Hadi onu da geçtik, bari katılımcıları anons ederek onure edebilirdiniz. Bunun yapılmaması oraya katılan bazı partilileri de üzmedi değil. 


SIKI GÜVENLİK TEDBİRLERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi kadar olmasa da Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingi için de sıkı güvenlik tedbirleri alındı. Alana üç giriş oluşturulurken polis ekipleri iki aşamalı arama yaptı. Özellikle alana giren vatandaşların polis memurlarına çok sempatik davranmaları renkli görüntülere sahne oldu. Hatta bazı polis memurlarının aileleriyle mitinge gelmeleri dikkatlerden kaçmadı. Umarız her miting bu kadar güvenli ve huzurlu bir ortamda geçer.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap