SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Vali Yavuz basınla buluştu

Vali Yavuz basınla buluştu

04 Ocak 2017 Çarşamba - 07:20








Vali Yücel Yavuzun, göreve geldiğinden beri bu güne kadar geçen döneminin basın mensuplarıyla buluştuğu değerlendirme toplantısındaydık. Sayın Yavuzun yaptığı değerlendirme toplantısına basın mensupları büyük ilgi gösterdiler. Sayın  vali Yücel Yavuz, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, altı aylık görev sürecini anlatırken, daha çok ülkemizin içinden geçtiği ve yaşadığı kötü dönemlere vurgu yaptı. Elbette Trabzonun sorunlarına da değindi. Oluşan sorunlara yetkililer tarafından çözümler arandığını, yapılan ve çizilen yol haritalarıyla, bu sorunların üstesinden gelmeye devam edeceklerini belirtti Sayın Vali Yücel Yavuz. Sayın Yavuz üç saate yakın süren bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında, ülke ve Trabzon gündemine dair ne varsa hepsine değinmeye çalıştı. Sonuç olarak güzel bir değerlendirme toplantısı oldu.

EN ÖNEMLİ SORUN TRAFİK

Değerlndirme toplantısında Vali Yücel Yavuz,Trabzon için olmazsa olmaz turizm sektörüne de değindi. Bu sektörle ilgili Trabzon’a önemli yatınrımlar yapılması yönünde çalışmalar yaptıklarını,bu yapılan çalışmaların en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalıştıklarını söyledi.Şuan Trbazon’un en önemli sorununun trafik olduğunu belirten Yavuz, ”Bir şehrin içinde yaşayan insanların yaşam standardını arttırmak hepemizin görevi,bir yere gitmek için dakik olmak konusunda trafiğin sıkışıklığından dolayı önemli sıkıntılar yaşıyoruz.Bu konuda belediyelerimiz ve karayollarımız çalışmalarını sürdürmekte.Demekki en önemli sorun ulaşım” Vali Yavuz Trabzon’un Allah vergisi çoğrafyası olduğunu ve asayiş sorunu yaşamadığını da sözlerine ekledi. Bu ara Sayın Vali İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da yaptığı çalışmalaradan dolayı methiyeler dizmeyi de ihmal etmedi. Zira İçişleri Bakanı’mız Süleyman Soylu’nun bu günlerde moral ve motivasyona herkesten çok ihtiyacı olduğu da muhakkak.

OTOGAR YANKI UYANDIRDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun”Otogar Akoluka yapılacak”söylemi kamuoyunda önemli yankı uyandırdı. Bizleri arayanların bir kısmı otoğarın yapılması düşünülen yerin, doğru adres olduğunu ,diğer bir kısmı ise nasılsa çimento fabrikası kalktığını söylüyorlar ve devam ediyorlar,büyük sanayi sitesinin de istimlak edilmesi halinde o alana süper bir otogar yapılır diye görüş bildirdiriyorlar. Tabi ki son kararı yine Büyükşehir Belediyesi verecek.


GEÇMİŞ OLSUN

Trabzon’un önemli iş adamlarından sanayici Alper Bektaş’ın Arsin Sanayi Bölgesi’ndeki ,Mobilya fabrikası yandı. Önemli bir maddi hasar meydana geldi. Olayın tek sevindirici tarafı,yangında can kaybının olmaması. Alper Bektaş ve çalışanlarına çok geçmiş olsun diyoruz. Allaha bir daha böyle bir durumla Bektaş ailesini tanıştırmasın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap