SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Prostatı yavaşlatıyor

Prostatı yavaşlatıyor

14 Ocak 2015 Çarşamba - 17:56




Cevizin, erkeklerde kansere bağlı ölümlerin en önemli nedenlerinden biri olarak gösterilen Prostatı, yavaşlattığı belirlendi.





Şifalı Gıda Dergisinde yayınlanan Araştırmada Dergisi; Erkeklerde kansere Bağlı ölümlerin en önemli Diğer nedenlerinden biri Olan Prostat Kanseri gelişiminin ceviz Yönünden zengin diyetle Bir yavaşlatıldığı Ortaya konuldu. Prostat kanseri Türkiye'de Erkeklerde kansere Bağlı ölümlerin akciğer kanserinden Sonra Ikinci Nedeni. Kanser erken evrede Tespit ettik Tedavi edildiğinde hayatta kalma rate YÜKSEK olsa da, Türk Üroloji Derneği, onu 12 erkekten Birine HAYATININ Bir aninda prostat kanseri teşhisi konacağını tahmin ediyor.

Kansere BAĞLI ÖLÜM RİSKİNİ azaltiyor

Yapılan deneyler, ceviz Yönünden zengin diyetlerin Kolesterol seviyesini kayda value Oranda düşürdüğünü, prostat kanserinin gelisimini yavaşlattığını düşüşe araştırmalara Göre meme kanserinin gelişiminde rol oynadığı gösterilen, IGF-1 hormonunda bir, ziyaretinde neden oldugunu gözler Önüne SERDI. Diğer bitkisel Yağlar Açısından zengin diyetlerde imkb Cardio Sonuçlar Ortaya çıkmadı; bu da söz konusu faydaların sadece sadece cevize özgü oldugunu düşündürüyor. Çalışmada, ceviz ziyaretinde ceviz yağı Yönünden zengin diyetlerle Diğer bitkisel Yağlar Açısından zengin diyetler Arasında Bir kıyaslama içeren Bir dizi Klinik deneyi Esas almıştır.

Hyunsook Kim, Wallace Yokoyama ve Paul Davis Tarafindan gerçekleştirilen Journal of STI Tıbbi gıda dergisinde yayınlanan çalışma, cevizin sağlığa yararlarıyla Ilgili geçmişte Elde edilen, kansere Bağlı ölüm riskini azaltabileceğine İşaret eden bulguları güçlendiriyor. Projenin başında yer'de alan bilim adamı Paul Davis bu çalışmanın, insanları beslenmelerine cevizi Dahil etmeleri yönünde Teşvik edilmeleri Click diyet tavsiyelerinin Yeniden değerlendirilmesine ve İhtiyaç duyulduğunu gösterdiğini ifade etti. AYRICA çalışmada, cevizin kanser gelişimiyle ilişkilendirilen Bir dizi mekanizma uzerinde, kanserli hücrelerin büyüyüp yayılmasını güçleştirerek, Ölümlü etkide bulunduğun Ortaya çıkarıldığına da dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap