SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti'den İstanbul için sürpriz aday!

AK Parti'den İstanbul için sürpriz aday!

09 Eylül 2023 Cumartesi - 09:34




2024 yerel seçimlerine 7 aydan az bir süre kala partilerde de adaylık yarışı başladı. AKP'de İstanbul için konuşulan isimlerin arasına bir yenisi daha eklendi





Gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimlere dair Ankara'da kulisler hareketlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son günlerde yaptığı açıklamalarla 2024 Mart seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olacağını duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte AKP'nin İstanbul adayı merak konusu oldu ve adayın kim olacağı henüz netlik kazanmadı.

AKP İstanbul'da kimin aday olacağına dair isimleri gizli tutarken, son kulislere düşen iddiaya göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de aday listesine dahil edildi.

Birçok isim kamuoyunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak konuşuldu. Şimdiye kadar Murat Kurum, Adil Karaismailoğlu, Tevfik Göksu, Şadi Yazıcı, Fahrettin Koca, Hilmi Türkmen ve Osman Nuri Kabaktepe'nin isimleri bu bağlamda gündeme gelirken, son olarak dikkat çeken bir isim olarak Fatma Şahin ortaya atıldı.

Kulislerde dile getirilen bilgilere göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olabileceği iddia edildi. Gaziantepli yetkililerin bu konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddia ediliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap