SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Devlet Bahçeli’den “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumu” açıklaması

Devlet Bahçeli’den “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumu” açıklaması

12 Ekim 2021 Salı - 14:27




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili çıkan haberler hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den açıklamalar geldi.





MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili çıkan haberler sert sözlerle karşılık verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili çıkan haberleri eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son aylardaki konuşmalarında yaşadığı duraksamalar ve yürüyüşündeki aksaklıklar nedeniyle hata olduğu öne sürülmüştü. Bu konuda son olarak ABD’nin ünlü haber ve yorum dergisi Foreign Policy’nin köşe yazarı Steven A. Cook “Erdoğan, Türkiye'ye liderlik etmeye devam etmek için çok hasta olabilir" şeklinde bir analiz yazısı yazarken bu haber günlerce Türkiye’de konuşulmuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN…”

MHP Genel Başkanı Bahçeli ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili çıkan haberler hakkında MHP’nin grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İmralı canisine özgürlük talepleri, etnik kimliklerle bölücü siyasetin yoğunlaşması karşısında Cumhur İttifakı olarak tek nefes, tek yürek olacağız.Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı üzerinden polemik yaparak yalan haberleri yayarak aşağıların aşağısına düşenlere de ant olsun itibar etmeyeceğiz”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap