SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İYİ Parti ve CHP bu kez de Haluk Levent için kapıştı!

İYİ Parti ve CHP bu kez de Haluk Levent için kapıştı!

20 Ocak 2023 Cuma - 12:39




AHBAB Hareketi'ni başlatarak tüm Türkiye'nin sevgisini ve güvenini kazanan Haluk Levent, şimdi de Millet İttifakı'nın iki ortağı arasındaki bir yarışa neden oldu. CHP ve İYİ Parti, Haluk Levent'e milletvekili adaylığı teklif etti. Bakın Haluk Levent'in cevabı ne oldu?





İYİ Parti ve CHP, 14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimlerinde ünlü sanatçı Haluk Levent'i kendi listelerinden aday göstermek için yarışa girdi. Ancak ünlü sanatçı, tekliflerin hepsini reddetti. 

Seçmenin dikkatini çekecek tanınmış isim arayışına giren siyasi partiler birbirinden ilginç isimlere teklifte bulunurken, bazı ünlü isimler de aday olabilmek için partilerin etkili isimleri üzerinden kulis ve nabız yoklamaya başladı. 

Gazeteci Adem Metan, 'Net kulis bilgisi" diyerek "Millet İttifakı’nın en güçlü iki partisi, sosyal sorumluluk projeleri ve hayata geçirdiği kuruluş ile çok fazla adından söz ettiren bir sanatçıyla seçim süreci ile ilgili görüşmek istiyorlar. Görüşme talepleri sanatçı tarafından reddediliyor." bilgisini paylaştı. 

Adam Metan isim vermezken gazeteci Candaş Tolga Işık, "Evet ama milletvekili olsun diye cumhurbaşkanı olsun diye diil:) Bu şekilde birçok isim var bu arada, normal..." diye cevap verdi. 

Adem Metan ve Candaş Tolga Işık İYİ Parti ve CHP'nin peşinden koştuğu ismin kimliğini açıklamazken, yapılan tariften o ismin AHBAB Hareketi'ni başlatarak büyük sempati kazanan Haluk Levent olduğu anlaşıldı. 

Adem Metan, "Bir tek Haluk Levent diye yazmamışsın" eleştirilerine, "E belki değildir? Böyle bir ihtimali düşündünüz mü hiç?" karşılığını verdi. 

Haluk Levent AHBAB Hareketi ile her kesimin büyük sevgisini kazanmıştı. Haluk Levent'in bu popülaritesinden yararlanmak isteyen partilere, sosyal sorumluluk projelerine ve AHBAB Hareketi'ne zarar vereceği gerekçesiyle mesafe koyduğu ve siyasete girmeyi reddettiği belirtiliyor. 

Haluk Levent'in liderliğindeki AHBAB Hareketi, sosyal medya üzerinden örgütlenerek, yardıma muhtaç bir çok kişiye dokunmayı başarmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap