SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener: 2 bin Türk genci ABD'ye iltica etti!

Meral Akşener: 2 bin Türk genci ABD'ye iltica etti!

22 Temmuz 2022 Cuma - 16:47




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'da vatandaşlarla bir araya geldi. Konuşmasında en dikkat çekici noktalardan biri ise gençlerin çareyi yurt dışına çıkmakta bulduğunu söylemesi oldu.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun Terme’deydi. Akşenerin hedefinde ise iktidar vardı.

"İsrafı bitireceğiz, hırsızlığı bitireceğiz" diyen Akşener; "Bu harami düzeni helal oylarımızla birlikte demokrasi ile emekliye sevk edeceğiz" dedi.

Ardından gençlerin ülkeyi terk ederek yaşamak için yurt dışına gittiğini ifade eden İYİ Parti lideri; " Daha ilginci Giresun’da gördüm; Meksika’nın üzerinden Amerika’ya iltica eden dört ay içinde 2 bin 218 gencin varlığını gördüm. Bütün bunları sizle paylaştık, çözümlerini ürettik. Çünkü bizim anlayışımıza göre iktidar hizmet eder" dedi.

Ardından sözü fındık fiyatlarına getiren akşener; Fındık için yaptığımız derin bir çalışmanın sonucunda 74 lira fiyat açıklanmasını istiyoruz. Sizler Türkiye’nin çeltiğinin yüzde 17’ini üretiyorsunuz, sizin için de çeltik için de 15 lira açıklanması gerekiyor, en az 15 lira açıklanması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Akşener konuşmasının sonunda halka seslenerek, "bu harami düzeni helal oylarımızla birlikte demokrasi ile emekliye sevk edeceğiz." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap