SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener ilk belediye başkan adayını açıkladı!

Meral Akşener ilk belediye başkan adayını açıkladı!

04 Eylül 2023 Pazartesi - 10:20




İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener yerel seçimler öncesi seçime kendi kadrolarıyla gireceklerini açıklamışlardı. Akşener ilk belediye başkan adayını ilan etti.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa ilk başkanlığına gitti. Gerçekleştirilen ziyarete, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, 27. Dönem İYİ Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Tatlıoğlu ile Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti Bursa İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Meral Akşener ziyareti sırasında partililer Akşener'i Kerkük bayraklarıyla karşıladılar. Akşener’i ‘Kerkük Türk’tür Türk kalacak’ sloganları ile karşılayan İYİ Parti Bursa Gençlik Kolları Kerkük Bayrağı açtı.

Akşener daha sonra il başkanlığında yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Her seçime tek başına girecekmişiz gibi hazırlanıyoruz” ifadesini tekrarlayarak şunları söyledi:

Her türlü iftiraya maruz kaldık. Türklüğümü bile tartışmaya açmaya çalıştılar. Şimdi de biz partiyi kurarken kaçanlar bize ‘AKP’ye yanlıyor’ diyorlar. İYİ Parti hiçbir yere yanlamıyor. “Bugün burada Bismillah diyoruz. Her yerde adayla gireceğiz. Her yerde tek girecek gibi hazırlanıyoruz.” diyen Akşener, Orhaneli İlçe Başkanı Mümtaz Aslan’ın elini kaldırarak Orhaneli Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap