SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Soylu'dan çok konuşulacak sözler: Millet AK Parti'nin ne yaptığını gördü!

Soylu'dan çok konuşulacak sözler: Millet AK Parti'nin ne yaptığını gördü!

18 Ekim 2021 Pazartesi - 10:42




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tunceli’de yaptığı bir konuşma esnasında seçim anketlerinin aksine AK Parti için “ Partimizin en güçlü zamanındayız.” açıklamasında bulundu.





Tunceli’de AK Parti’nin Teşkilat Akademisi eğitim programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada yaptığı konuşmada AKP’nin en güçlü zamanında olduğunu ve dualarla anılacağını söyledi. Soylu'nun bu açıklamaları ekonomik sıkıntılar içinde boğuşan vatandaşa sitem ettirdi.

"AK PARTİ DUALARLA ANILACAKTIR"

Anket şirketleri AK Parti’nin önümüzdeki seçimlerde hüsrana uğrayacağını ortaya koyan araştırmlara imza atsa da hükümet üyeleri bu gerçeği kabul etmemek de direniyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tunceli’deki AK Parti’nin Teşkilat Akademisi eğitim programında yaptığı konuşmada “Partimizin en güçlü zamanındayız. Çünkü bu millet, AK Parti’nin bu ülkede ne yaptığını gördü” ifadelerini kullandı.

Soylu’nun bu açıklaması ekonomik sıkıntılar yüzünden ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar tarafından eleştirildi. Soylu'nun bu açıklamalarına sosyal medyadan tepki yağdı.

Süleyman Soylu Tunceli’deki söz konusu konuşmasında şunları söyledi:

“Devlet nerde kimsenin bağırmasına müsaade etmeden devletle beraber orada oluyoruz. Partimizin en güçlü zamanındayız. Çünkü bu millet, AK Parti’nin bu ülkede ne yaptığını gördü. En büyük yatırımı eğitime yapıyoruz. Bize parmak sallayanları eğitimle eğiteceğiz. Bunu bilmelerini istiyoruz. En güçlü zamanımızdayız. Etrafımızdaki coğrafyada genel koridor oluşturmak isteyenlere fırsat vermedik. En güçlü zamanımızdayız. Savunma sanayide mühimmat ararken acaba vermezlerse ne yapacağız derken şuanda dışarıdan içeriye saldıranları engelleyen ve savunma sanayinde atak helikopterinden mühimmatına kadar kendisi üreten, insansız hava araçlarımızla beraber dünyaya ne olacağını gösteren bir ülkeyiz. İhracatımız 211 milyar doları aştı. Tarihinde ilk defa oldu ve en güçlü zamanımızdayız. Bir tek yolsuzluğumuzu görmüş olsalardı, bir tek bu millete yanlışımızı görmüş olsalardı paçavramızı çıkarırlardı. 19 yıldır bu ülkede öyle hizmetler oluşturduk ki yüzlerce yıl boyunca bu topraklarda AK Parti kadroları dualarla anılacaktır.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap