SON DAKİKA



Haber > Spor > 4 isme kadro dışı gelebilir!

4 isme kadro dışı gelebilir!

01 Mart 2016 Salı - 13:34




Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin görevde kalıp bazı sürpriz kadro dışıların yaşanabileceği öğrenildi.





Galatasaray'da istifası beklenen Mustafa Denizli Pazar gecesi telefonda uzun uzun görüştüğü Başkan Dursun Özbek'e göreve devam etmek için çok büyük değişikliklere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Özbek'le yaptığı görüşmede idman sistemini eleştiren Wesley Sneijder, maç başılar ve primler kalktığı için kendisine cephe alan Selçuk İnan, sakat olduğunu iddia eden ama olmadığı ortaya çıkan Rodriguez, Gaziantepspor karşılaşmasının maç konuşması sırasında kulağında kulaklıklar olan Denayer'i kadro dışı bırakmak istediğini iletti.

Denizli'nin bu istekleri karşısında şok olan Özbek'in ise Denayer ve Rodriguez isteğini kabul ettiği fakat Denizli'den Sneijder'e ceza verip, Selçuk'tan da kaptanlığın alınarak bir ceza uygulaması yapmanın kendisine yeterli olup olmayacağını sordu.

Futbol dışında girdiği işlerde yaşadığı mali sıkıntı yüzünden istifa etmesi durumunda gelecek yıl kazanacağı 3 milyon dolar'dan olacak Denizli'nin ise Başkan Dursun Özbek'le böyle bir pazarlığa girebileceği konuşuluyor. Eğer yapılabilirse bugünkü görüşmeden Denizli'nin görevde kalıp bazı sürpriz kadro dışıların yaşanabileceği gelen bilgiler arasında.

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap