SON DAKİKA



Haber > Spor > 57 Yılda Böyle Kıyım Görülmedi

57 Yılda Böyle Kıyım Görülmedi

24 Şubat 2016 Çarşamba - 09:21




1959 yılında start alan, eski adıyla ‘1. Futbol Ligi’ yeni adıyla ‘Hasan Doğan Spor Toto Süper Ligi’nde Trabzonspor’un hakkı, bu sezonki gibi hiç gasp





Trabzonspor, 57 yıllık Süper Lig tarihinde hiçbir takımın başına gelmemiş bir operasyon ile karşı karşıya. Sezon başından bu yana TFF ve MHK’dan aldıkları talimatla Bordo-Mavili ekibe linç girişiminde bulunulması, Trabzonspor’a gönül verenleri isyan ettirdi. Son Galatasaray maçında Deniz Ateş Bitnel’in Galatasaray’a maçı hediye etmesi , Bordo- Mavili camiada infial yarattı. İşte Bordo- Mavililer’in bu sezon hakemlerden yana puanlarının gasp edildiği maçlar: 1-0 kaybedilen Galatasaray derbisinde Denayer‘in ceza alanında elle kestiği topta hakem Cüneyt Çakır penaltıyı es geçti. 2-1 kaybedilen Konya maçında Süleyman Abay, Mustafa Yumlu‘nun, Rangelov‘a ceza sahası dışındaki müdahalesini içeri çekti ve penaltı verdi. Ardından Traore, 23 cm ofsayttan golü attı. 2-2 biten Akhisar Bld. Maçını yöneten Alper Ulusoy, kaleci Lukac’ın Yusuf’u ceza alanında indirmesine ‘devam’ dedi. Ahmet Cebe kendini atınca ise hatalı penaltıyı anında verdi. Gaziantepspor maçında Çağatay Şahan, Larsson ve Arokoyo'nun ceza alanında elle kestiği pozisyonlarda iki net penaltıyı vermedi. Ayrıca maçta kural hatası yapıldığı iddia edildi.

Çaykur Rizespor maçında hakem Ali Palabıyık, Fırtına'nın 3 çok net penaltısını vermedi. Rizeli Kweuke'nin 30 ve 32'de, Robin Yalçın'ın da 34. Dakikada ceza alanında elle oynamalarına penaltı vermedi, Trabzonspor'u yaktı. Ve son olarak ise önceki akşam Galatasaray ile oynanan maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel, Bordo-Mavililer’i sahada 7 kişi bıraktı. Trabzonspor’un 2 net penaltısını vermedi. Aleyhine haksız bir penaltı çaldı ve Türk futboluna kara bir leke sürdü. Bir kulübün göz göre linç edildiği ligde, TFF ve MHK hala koltuklarında nasıl pişkin pişkin oturabiliyor? Herkes bu duruma isyan ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap