SON DAKİKA



Haber > Spor > Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oldu

Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oldu

19 Nisan 2023 Çarşamba - 15:32




Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da bu sezon başarısız bir dönem geçirerek görevinden istifa eden Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oldu.





Geçen sezon Trabzonspor'un 38 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırarak tarihi bir başarıya imza atan ancak bu sezon başarısız bir dönem geçirerek 8 Mart'ta görevinden istifa eden Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oldu.

2.5 yıl görev aldığı Trabzonspor'da 2 kez TFF Süper Kupa 1 kez de Süper Lig şampiyonluğu yaşayarak dikkatleri üzerine çeken ancak 4 Mart'taki Ümraniyespor yenilgisi sonrasında görevinden istifa eden 59 yaşındaki tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da bu sezon başarısız bir dönem geçirerek görevinden istifa eden başarılı teknik adam Milli Takım'a imza atıyor.

TRT Spor'dan Barış Yurduseven söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabından açıklayarak "Abdullah Avcı TFF Milli Takımlar Futbol Direktörü oluyormuş!" ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap