SON DAKİKA



Haber > Spor > Adrian: "Havamız bozulmaz"

Adrian: "Havamız bozulmaz"

01 Eylül 2013 Pazar - 10:04




Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian, Akhisar Belediyespor karşısından üç puanla ayrılan taraf olacaklarını iddia etti





GÜZEL ŞEYLER OLUYOR Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian, Akhisar Belediyespor karşısından üç puanla ayrılan taraf olacaklarını iddia etti. Avrupa ve ligde oynadıkları son üç maçı kazandıklarını ve süper bir hava yakaladıklarını söyleyen Adrian, "Bu sezon çok güzel şeyler oluyor. İnşallah hep böyle devam eder. Havamız bozulmaz" diye konuştu. ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ Takım içerisinde süper bir ortam olduğunu belirten Adrian, "Birbirimize sarıldık. Başarı için kenetlendik ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Hem Avrupa’da hem de ligde Trabzonspor’u zirveye taşımaya çalışıyoruz. Sezon öncesi yaptığımız çalışmaların karşılığını almaya başladık. İlk hedef Avrupa’da gruplara kalmaktı, bunu başardık. Şimdi sıra ligde üst sıralara tırmanmakta" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap