SON DAKİKA



Haber > Spor > Ah be Volkan!

Ah be Volkan!

28 Ağustos 2013 Çarşamba - 09:53




Trabzonspor’un deneyimli yıldızı, keşke Rize maçında bir kaç kendini bilmezin hakaretine kulağını tıkayabilseydi. Keşke o sahayı terketmeseydi. Profes





EvEt, Volkan sen haklısın! Hiç kimsenin eşine bebene küfür etmesini tasvip edemeyiz. Birkaç kendini bilmez sana ailene küfür edip seni incitmiş olabilir. Ancak sen profesyonel bir oyuncusun. Kulağını bunlara tıkmamalıydın. Sen Trabzonspor’un futbolcususun ve sahada kalarak futbolunda sana hakaret edenlere cevap vermeliydin. HERKESE MAL ETME Bir iki kişinin sana veya başkasına yaptığını tüm Trabzonspor taraftarına mal edemeyiz elbette. Böyle bir şeyi şiddetle kınıyoruz. Bu kişiler için 6222 sayılı Sporda Şiddeti Önleme Yasası gereği zaten gereken işlemler yapılacaktır. Sen bunu bilip görevini yapmalıydın. Trabzonspor formasını taşıyan her oyuncuya yapılan hakaret tüm camiaya yapılmıştır sen soğukkanlı olup görevini yapmalıydın. İKİYE BÖLÜNDÜLER Trabzonspor’da Volkan Şen’in yaptığı hareket yönetim ve teknik heyeti böldü. Teknik Direktör Mustafa Akçay Rizespor maçının ardından oyuncusuna sahip çıkarak taraftarlar için “Eleştirebiliriz, ‘Yuh’ diyebilirsin, Volkan kötü oynadı diyebilirsin. Volkan’ı soyunma odasında 15 dakika hep beraber alkışladık” derken yönetim ise Akçay’ın tam tersi bir düşünce içerisinde oldu. Yönetim profesyonel bir oyuncunun “bana küfür ettiler, sahadan çıkıyorum” gibi düşünce içinde olamayacağı görüşünde fikir birliğine vardı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap