SON DAKİKA



Haber > Spor > Ahmet Güngör "Geleceğimizi inşaa ediyoruz"

Ahmet Güngör "Geleceğimizi inşaa ediyoruz"

18 Haziran 2024 Salı - 13:47




Ordu'da yeni açılan futbol sahalarından bir tanesi olan Eskipazar Futbol Sahası'nda birçok takım altyapı faaliyetlerini sürdürürken ev sahibi takım niteliği taşıyan Eskipazarspor'da da Yaz Futbol Okulu çalışmaları devam ediyor.





Tecrübeli antrenör Ahmet Güngör,yaz okulu ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Güngör; “Amatör takım çalışmaları bitti tekrar çalışmalara başlayacağız ama amatör takımın bir altyapısının oluşması adına yaz tatilinde bu işe soyunduk.. Eskipazarspor’un geleceğini nasıl şekillendiririz diye düşündük. Özellikle 7 ve 15 yaş arası çocuklarımızı toparlamaya, bir araya getirmeye onları eğitmeye ve öğretmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız çok güzel bir şekilde gidiyor.”

AİLELERİN çocuklarını güvenerek kendilerine emanet edebileceklerini söyleyen Ahmet Güngör ''Bizde Eskipazarspor olarak yetenekli genç antrenörler var. Mesela Alpay hocam var akademisyen. Koray hocam uzun yıllar altyapılarda çalışmış. Mert hocam var atletik performans yönünden çok başarılı hatta Gençlik ve Spor’da ders veriyor. Yine Narto hocamızı söylememize gerek yok çok tecrübeli. Biz tabi ki basına çok çıkmadık önce bir toparlanmak istedik. Aileler gönül rahatlığı içinde bize çocuklarını gönderebilir. Ben 34 yıldır Milli Eğitim’de çalışan bir eğitmen olarak her yönden bize güvenebilirler. İyi bir temel kurarak geleceklerini sağlamayı ve Eskipazarspor’un geleceğini oluşturmayı hedefliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap