SON DAKİKA



Haber > Spor > Akçay galip kadroyu bozmadı

Akçay galip kadroyu bozmadı

25 Temmuz 2013 Perşembe - 22:45




Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında 4-2'nin rövanşında Kuzey İrlanda'nın Derry City takımıyla deplasmanda karşılaştı.





Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında 4-2'nin rövanşında Kuzey İrlanda'nın Derry City takımıyla deplasmanda karşılaştı. Rövanş maçında Kuzey İrlanda'nın Derry City takımıyla karşılaşan Trabzonspor'da, teknik direktör Mustafa Akçay, ilk maçtaki kadroyu bozmadı. Teknik direktör Akçay, 4-2 kazanılan ilk maçtaki kadroda değişikliğe gitmeden Derry City deplasmanında tur mücadelesi verdi. Bordo-mavili ekibin ilk onbirinde ilk maçta olduğu gibi yabancı futbolculardan Adrian, Colman, Henrique ve Celustka forma şansı buldu. Rövanş maçında da yeni transferlerden hiçbiri ilk onbirde sahaya çıkmadı. Forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz, 18 kişilik kadroda yer almazken, Aykut Demir ve Abdülkadir Özdemir yedek kulübesinde görev bekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap