SON DAKİKA



Haber > Spor > Akçay: "Takım oluyoruz!"

Akçay: "Takım oluyoruz!"

24 Ağustos 2013 Cumartesi - 09:44




Trabzonspor’da, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında deplasmanda Kukesi karşısında alınan 2-0’lık galibiyet moralleri yerine getirdi.





Ama bu skora rağmen Teknik Direktör Mustafa Akçay, tedbiri elden bırakmıyor. Başarılı teknik adam 2-0’a rağmen işlerinin henüz bitmediğini söylüyor. Kritik bir süreçten geçtiklerini her fırsatta dile getiren Akçay, “Oyuncu seçimleri veya oyuncuların bizi anlaması ve bize inanmasıyla ilgili bir süreç geçiriyoruz. Bazı oyuncuların katılımı ve performanslarının ilerlemesi ve ortak akılla ilgili felsefede inat edeceğiz. Bu konuda inatçı davranacağız. Uyanlarla yola devam edeceğiz. Uymayanlar kenarda bekleyecek. Takım bütünlüğüne ihtiyacımız var.” dedi. Kukesi maçının geride kaldığını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, “Önümüzde Çaykur Rizespor maçı var ve bu maça odaklanacağız. Umarım taraftarlarımıza evimizde güzel bir galibiyet hediye ederiz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap