SON DAKİKA



Haber > Spor > Aksoy: "O ruhu aşılayacağız"

Aksoy: "O ruhu aşılayacağız"

24 Mayıs 2013 Cuma - 15:13




Trabzonspor’un en genç başkan adayı Emre Aksoy, önceki gün Akçaabat’ta düzenlenen yemekte, Akçaabat’lı delegelerle bir araya geldi.





Geniş katılımın olduğu yemekte, Aksoy, yönetim kurulu üyelerinden Cemil Genç, Sami Karaman, Koray Turan, Dr. Hakan Usta, Adem Kılıç, Rıfat Genç ve Tuncer Birinci gibi isimleri yanına alarak üyelerin karşısına çıktı; projelerinden bahsetti ve soruları yanıtladı. Trabzonspor ruhunu yeniden ayağa kaldırmak için yola çıktıklarını belirten Aksoy, Trabzon’un özüne dönmesinin ve Trabzon’dan yönetilmesinin gerektiğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: “Trabzonspor’da özlenen bir şampiyonluk sevinci var. 2010-11 sezonunda kazanmış olduğumuz şampiyonluğumuzu statta doyasıya kutlayamadık. Bizler bu şampiyonluğu sokaklara taşıyamadık. Bu sevinci bizlere yaşatmadılar. Biz o şampiyonluğu statta yaşamış olsaydık ve Şampiyonlar Ligi’ne daha erken alınmış olsaydık, Trabzonspor’un o kadrosu dağılmamış olacaktı. Yeni takviyelerle seri şampiyonluklar yaşayan bir takım olacaktık.” TRABZON’A KENT OLARAK O RUHU AŞILAYACAĞIZ Trabzon’un kent olarak önce ki yıllara göre eski ruhunu yitirdiğine de değinen Aksoy, şehrin her bir yanında bordo-mavi renklerin olması gerektiğini söyleyerek: “Beşikdüzü, Vakfıkebir’den tutun da Of’a kadar bütün kaldırım taşları bordo-mavi idi. Şimdi nereye baksanız sarı-siyah renklere rastlıyoruz. Önceden Trabzon sınırlarına girdiğinizde o havayı ve ruhu içinizde hissederdiniz. Biz bu ruhu yeniden ayağa kaldırmak için şehrin kaldırım taşlarına dahi el atacağız. Yeniden o havayı hissettirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarlarla futbolcular arasında kopukluk var. Bu kopukluğu ortadan kaldıracağız; her ay TS Club’lerde futbolcularla taraftarın bütünleşeceği imza günleri düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu. Düzenlenen yemeğin ardından bir grup taraftar Akçaabat sahilinde meşaleler yakarak Emre Aksoy lehine tezahüratlarda bulundu. Aksoy, taraftarlara teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap