SON DAKİKA



Haber > Spor > Allah aşkına çekin gidin

Allah aşkına çekin gidin

30 Aralık 2016 Cuma - 09:20




Ligde çöken Trabzonspor kupada da yüzümüzü kızartıyor. Avni Aker'de Gümüşhane'ye yenilen Ersun Yanal'ın takımı dün de Kızılcabölükspor’la berabere kal





Eserinizle övünün Sayın Usta, Sayın Yanal! Düşün efsanenin yakasından.

REZALET

Ligin ilk yarısını topladığı 18 puanla 13. sırada tamamlayarak büyük hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor kupada da taraftarlarına acı vermeye devam ediyor. Ziraat Türkiye H Grubu’nda ilk maçında Avni Aker’de 2. Lig temsilcisi Gümüşhanespor’a mağlup olan Bordo-Mavililerin dün de deplasmanda 3. Lig takımlarından Kızılcabölükspor ile 1-1 kalması herkesi çileden çıkardı. Rakibi karşısında rezil bir oyun ortaya koyan Trabzonspor öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamazken bir puana razı oldu. 

ŞOK OLDULAR

 Kızılcabölükspor karşısında ilk dakikalarda gol arayan Trabzonspor bu amacına 18. dakikada ulaştı. Bu dakikada ceza sahası sol çizgiden Yusuf Yazıcı'nın ortasında Okay topu filelere gönderdi: 1-0. Bu golden sonra pozisyon üretemeyen Bordo-Mavili ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda oyundan tamamen kopan Trabzonspor 88. dakikada kalesinde şok bir gol gördü. Burak Gölbel’in ortasında topa iyi yükselen Emircan skora eşitlik getirdi: 1-1. Karşılaşma da atılan karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap